Estivales met Veracles!

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Toernooien
Vanaf
19 jul. 2020 09:00:00
Tot
26 jul. 2020 22:00:00
Locatie
Bretagne, Frankrijk

Helaas is het evenement door de coronacrisis geannuleerd. We hopen er volgend jaar weer een feestje van te kunnen maken!

Lieve Veraclessers,

De meesten van jullie zullen inmiddels bekend zijn met 'Estivales de Volley'; het volleybaltoernooi dat ieder jaar plaatsvindt aan de prachtige Franse kust. Het is een tiendaags beachvolleybaltoernooi (3 tegen 3) in drie verschillende Franse badplaatsjes: Sables d’Or, Erquy en Saint-Cast le Guildo. Tot nu toe regelde de organisatie van het toernooi ook ieder jaar gratis campings voor alle deelnemers in ieder dorpje, maar daar heeft de Franse relschopjeugd een eind aan weten te maken. Gelukkig brengt dit ook goed nieuws met zich mee:

Omdat kamperen er niet meer in zit, maar wij als Veracles beter dan ooit vertegenwoordigd willen zijn, proberen we dit jaar voor een zo groot mogelijke groep groene enthousiastelingen onderdak te regelen in het immer zonnige Erquy en Saint-Cast le Guildo! Het enige wat je daar voor hoeft te doen, is jezelf aanmelden via de website zodat we ook voor jou een plekje in een huis(je) kunnen reserveren.

Dus wil jij aankomende zomer samen met ons genieten van volleybal, zon, lekker eten en halbe klatsers? Ga dan direct naar de website om een plekje te dibsen! Je kunt je inschrijven t/m aankomende maandag (9 maart 2020) 20:00 uur en dan proberen wij zo snel mogelijk een mooi verblijf te regelen. Hieronder nog even overzichtelijk wat precies de bedoeling is:

• Zes dagen volleyballen op het strand van twee prachtige Franse dorpjes; Erquy & Saint-Cast-Le-Guildo. Inschrijven voor het toernooi doe je op de eerste dag van het toernooi zelf (€15,- p.p. per toernooi).
• Wij proberen voor 7 nachten een dak boven jullie brakke koppen te regelen (19 t/m 26 juli 2020)!
• Er zal binnenkort een groepsapp worden aangemaakt met iedereen die meegaat, zodat overige zaken (zoals vervoer) geregeld kunnen worden.
• Op het moment dat je je inschrijft (en er dus een plekje voor jou gereserveerd wordt), kun je niet zomaar afmelden. Er kan natuurlijk wel altijd iemand gezocht worden die in jouw plaats mee wil.
• Om voor de Estivales-periode een schaars verblijf veilig te kunnen stellen, zal een aanbetaling gedaan moeten worden. De kosten voor deze aanbetaling zullen niet meer dan €50 p.p. bedragen en zullen binnenkort per tikkie betaald moeten worden. Met het inschrijven op de website, geef je de penningmeester van Veracles toestemming om 50 euro van je rekening af te schrijven, in het geval van achterstallige betaling.
• Het verblijf zelf zal uiteindelijk rond de €150 p.p. gaan kosten (huis met alle voorzieningen), wat betekent dat je tegen die tijd nog een keer ± €100,- moet betalen.
• Het gaat ontzettend hard met de beschikbaarheid van huisjes in de omgeving, dus niets van het bovenstaande is een absolute garantie! Mocht er nog slechts beperkt plek zijn, dan kunnen wij niet anders dan het fundamentele beginsel ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’ doen laten gelden.
• Alle informatie over het toernooi vind je op https://www.estivalesdevolley.fr/
• Een kleine sfeerimpressie vind je in bovenstaande foto’s

Heel veel liefs,

De EstivalescalaCie

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien