Glühweindeling

Over dit evenement

Categorie
Activiteit
Organisator
ReisCie 2020-2021
Datum en tijd
1 mrt. 2021 00:00 - 7 mrt. 2021 00:00

Hoi lieve Veraclessers!

In deze koude winterdagen verlang je natuurlijk nog meer naar wintersport. Helaas kan door de omstandigheden dit jaar de wintersport niet doorgaan. Maar niet getreurd, de ReisCie heeft alsnog een fantastisch geweldig idee bedacht om je toch een winter(sport)week-gevoel te geven! De ReisCie heeft een route door de stad uitgezet waarbij je tijdens het lopen jezelf kan verwarmen met een heerlijke glühwein (op eigen kosten). De route is ongeveer 4 à 5 kilometer lang. Wandel met maximaal twee personen in verband met de huidige coronamaatregelen. Tussen 1 en 7 maart kun je vrijblijvend deelnemen aan dit evenement. Op de route kun je letters verzamelen om een woord te vinden. Als je dit woord vindt, moet je het opsturen naar Birgit (06-82580180). Voor een hint waar je moet beginnen: kijk goed naar de poster. Succes!

 

Update 23 februari:

Weet jij al waar de glühweindeling start? Volg deze link voor nog een hint: https://www.youtube.com/watch?v=JXaObWN7yKM, kijk ook goed naar de foto. De instructies voor route en het verzamelen van de letters komen zondag in dit evenement en in het evenement op Facebook te staan. Daarnaast zijn er ook teampunten te verdienen! Geniet lekker van de wandeling, van het weer en van de heerlijke glühwein!

 

Update 1 maart:

Goedemorgen Veraclessers,

Vandaag gaat de Glühweindeling van start. Hopelijk hebben jullie ondertussen uit kunnen puzzelen waar deze begint, zo niet dan is deze speurtocht wellicht wat te hoog gegrepen.
Tijdens de speurtocht (die je met maximaal 2 personen tegelijk mag lopen), wordt er gebruik gemaakt van een online programma, dus vergeet je smartphone niet.

In het programma staan afbeeldingen die verwijzen naar de volgende locatie van de speurtocht. Het ontgrendelen van de hint voor de volgende locatie doe je door het goede antwoord op de vraag in te vullen. Na elk goed antwoord krijg je een letter. LET OP: schrijf deze letter op, want zodra je de hint voor de volgende locatie vrijspeelt, kun je niet meer terug. Als het je nou echt niet lukt, hebben we voor elke dag een hulplijn:

Maandag: Birgit (06-82580180)
Dinsdag: Kaj (06-39788658)
Woensdag: Linda (06-81963868)
Donderdag: Tessa (06-52243430)
Vrijdag: Femia (06-81656340)
Zaterdag: Olaf (06-57569659)
Zondag: It's up to you!

Je komt tijdens de speurtocht langs verschillende horecagelegenheden, waar je op eigen kosten o.a. een lekkere glühwein kunt halen. Afhankelijk van de dag en het tijdstip dat je de speurtocht loopt, kan het zijn dat bepaalde horecagelegenheden gesloten zijn. Steun de horeca en haal wat lekkers!

Wanneer je de speurtocht tussen 1 en 7 maart voltooit, kun je teampunten verdienen:

  • 3 teampunten per persoon voor deelname;
  • 5 teampunten per persoon voor het raden van het goede woord.

Tijdens de wandeling kom je erachter hoe je je deelname bewijst en waar het goede woord heen gestuurd moet worden.

 

Veel plezier en succes! Dit is de link: https://puzzel.org/nl/scavenger-hunt/play?p=-MU9vQY29_38r5t8KQka

Let op: vul alle antwoorden zonder spaties, hoofdletters en leestekens in.

 

Liefs, de ReisCie