Studentenvolleybal
Groningen

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
27 mrt. 2018 18:30 - 22:00
Locatie
Groningen

The Running Games

We kennen allemaal het concept “Running Dinner”. Hoe leuk is het wel niet om de specialiteiten van andere Veraclessers te ondekken?! Door het nieuwe concept “Running Games” op te zetten, zullen de kookspecialiteiten niet getest worden, maar juist de gamers intuïtie van menig Veraclesser. Dat Veraclessers van spelletjes houden, wisten we al wel langer. Beerpong, darten, weerwolven en 30-seconds vallen sowieso al in de smaak. Naast deze klassieke spellen zijn er ook nog andere leuke spellen te ontdekken!

Op dinsdag 27 maart willen we jullie van harte uitnodigen om spellen te spelen of een spel te hosten. Heb jij een geweldig spel dat jij met meer mensen wilt delen, of gewoon een gezelligheidsspel voor deze gamenight? Geef je dan op als host! Ben jij eerder een gamer dan een host, geef je dan op als gamer. Dan zul jij in groepjes met andere spelers worden ingedeeld en gaan jullie 3 huizen bij langs om van het spelletjes aanbod te proeven.

Wat: Running games
Wie: Grote maar ook kleine spelers
Wanneer: 27 maart
Hoelaat: 18.30-21.30 uur, met een afsluitende borrel in Café De Koffer
Bijdrage: 3-5 euro

Spellen kunnen variëren van darten tot mario karten! Kan jij niet genoeg krijgen van de verrukkelijke sfeer binnen deze club vol enthousiastelingen? Schrijf je dan nu in via onderstaande link, de inschrijvingen sluiten op zondag 25 maart!

https://goo.gl/forms/Yy2xAHDVysu8GilH2

Bij de spellen mag alcohol gebruikt worden, waarbij elke deelnemer vrij is om te stoppen wanneer ze willen.