Vera-Chess toernooi

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Activiteit
Organisator
Bestuur 2020-2021 "Grønn som Grass"
Datum en tijd
15 mrt. 2021 00:00 - 19 apr. 2021 00:00

Vera-Chess toernooi

Lieve groene vrienden,

 

Het grote 'Vera-Chess toernooi' gaat 15 maart 2021 van start! 

Lijkt jou het leuk om een wekelijks potje schaak te spelen tegen een van je mede-Veraclessers? Geef je dan nu op! Het mooiste is, je hoeft geen ervaring te hebben! Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen we verschillende poules maken op basis van niveau. Deelname is gratis. Wie weet eindig jij wel als Vera-Chess-Master in het klassement!

De regels zijn simpel. Met alle deelnemers wordt een WhatsApp-groep aangemaakt waarin je verdere praktische informatie (zoals de poule-indeling) ontvangt en in contact kunt komen met je tegenstanders. Spreek met je tegenstander onderling een datum en tijd af wanneer je tegen elkaar de (online) schaak strijd aangaat gedurende die week. Alle wedstrijden vinden plaats in de klassieke vorm van schaken, geen blitz of iets dergelijks. Jullie mogen zelf weten of je dit in het echt of online doet (online kan bijvoorbeeld op chess.com of op andere schaakplatforms). Je mag ook zelf weten of jullie met of zonder tijd spelen, komen jullie hier niet uit dan spelen jullie zonder tijd. 

Zorg elke week dat je vòòr zondag van die week je potje hebt gespeeld en geef de winnaar door aan onze anonieme onpartijdige Vera-Chess wedstrijdsecretaris via 06-55810291. Maak het extra spannend door de wedstrijd aan te kondigen waardoor er wellicht wat wedjes gelegd kunnen worden.

Wanneer alle deelnemers bekend zijn, wordt er een competitieschema bekend gemaakt waarna we van start zullen gaan. Opgeven kan tot en met 12 maart 2021. Tussentijds zal de ranking worden bijgehouden en na de laatste wedstrijden wordt de uiteindelijke Veracles schaakgrootmeester uitgeroepen die de eeuwige roem krijgt door de titel: Vera-Chesser van het jaar. 

 

Wacht niet langer en geef je nu op!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien