Social Media

facebook.png

Facebook

Via de link hiernaast kom je op de openbare Facebookpagina van G.S.V.V. Veracles. Hier volg je alle ins en outs over thuisspeeldagen, toernooien en meer.

Wil je ook op de hoogte blijven van wat er binnen de vereniging voor leden wordt georganiseerd? Wordt dan vrienden met Commissies Veracles (Veracles Intern)! Deze pagina plaatst bijvoorbeeld de feestjes en borrels online. Ook informatie over Veracles merchandise wordt hier gepubliceerd.

Daarnaast kun je ook vrienden worden met Bestuur Veracles. Op die manier blijf je op de hoogte van informatie over bijvoorbeeld Algemene Ledenvergaderingen en alle updates rondom COVID-19. 

instagram.png

Instagram

Het openbare Instagramaccount van G.S.V.V. Veracles is vergelijkbaar met de openbare Facebookpagina van G.S.V.V. Veracles. Op het openbare Instagramaccount zie je dus hoe de vereniging zich naar de buitenwereld presenteert.

Daarnaast is er ook een besloten account, namelijk Veracles Intern. Op deze pagina wordt informatie die belangrijk is voor leden gepubliceerd. Denk daarbij aan informatie over de borrels, feestjes en andere activiteiten. Zorg dus dat je dit account volgt!


youtube.png

YouTube

Op het YouTube account van G.S.V.V. Veracles zijn de leuke filmpjes van VeraclesTV nog eens te bewonderen. Neem gerust een kijkje!