Preseason Toernooi 2023!

Welkom op de pagina van het Veracles Preseason Toernooi 2023! Op deze site staat alle informatie over het toernooi en de inschrijving.


Het Veracles Preseasontoernooi is een jaarlijks terugkerend volleybaltoernooi georganiseerd door de Preseasoncommissie (PreseasonCie) van Veracles. De datum waarop het toernooi dit jaar zal plaatsvinden is 9 september 2023. 

Het Preseasontoernooi is ideaal als voorbereiding op het nieuwe volleybalseizoen. Het toernooi trekt jaarlijks rond de 50 deelnemende teams, zowel dames- als herenteams. Iedereen is welkom om te komen volleyballen bij het Preseasontoernooi, het niveau varieert van 2e klasse tot en met topdivisie (dames) / eerste divisie (heren). Voor de winnaars zijn er ieder jaar leuke prijzen te verdienen. Ook zal elk dagdeel zijn eigen loterij hebben waarbij tevens leuke prijzen te winnen zijn!

Er wordt voornamelijk gevolleybald tijdens dit evenement, maar Veracles zou Veracles niet zijn als er niet ook aan het eten en drinken wordt gedacht. Na afloop van het toernooi vindt er een barbecue plaats, met aansluitend een feest in de Sportsbar.

Voor meer informatie kun je altijd mailen naar preseason@veracles.nl 
​​​​​​​

Tot ziens op 9 september!

WhatsApp_Image_2023-05-24_at_14.36.48_1.jpeg

Onze sponsoren