Studentenvolleybal
Groningen


Lieve volleybalfanaten,

Hét voorbereidingstoernooi voor de Nevobo competitie zal dit jaar plaatsvinden op 9 september 2017 in Groningen. Tijdens het Preseason Toernooi van Veracles kun je jouw team meten met de concurrentie voor het komend seizoen. Het toernooi trekt jaarlijks rond de 50 deelnemende teams, zowel dames- als herenteams. Iedereen is welkom om te komen volleyballen bij het Preseason Toernooi, het niveau varieert van 4e klasse tot en met Eredivisie. Voor de winnaars zijn er ieder jaar leuke prijzen te verdienen. En in de pauzes kan je met je team genieten van de wedstrijden op Eredivisie/Topdivisie niveau!

Er wordt voornamelijk gevolleybald tijdens dit evenement, maar Veracles zou Veracles niet zijn als er niet aan eten, drinken en feesten werd gedacht. Tegen een kleine vergoeding kan er heerlijk gebarbecued worden. En wanneer alle buiken weer gevuld zijn, wordt de dag afgesloten met een gezellige borrel/feest. Dit alles vindt plaats bij het ACLO sportcentrum, in de Sportsbar, ideaal dus! Het toernooi zal één dag duren en overnachting is niet inbegrepen, maar er zijn genoeg mogelijkheden te vinden in Groningen.

Als je dit zo leest wil je er natuurlijk ontzettend graag bij zijn. En dat kan! Zorg er dus voor dat je 9 september nu al in je agenda zet, zodat je dit geweldige toernooi niet zult missen. De inschrijvingen voor het leukste toernooi van het jaar zijn nu geopend! Inschrijven kan via deze link.

Tot ziens op 9 september!

Zorg dat je de site goed in de gaten houdt voor verdere aankondigingen (algemene info / voorlopig wedstrijdschema) en like en volg ons op Facebook (VeraclesPreseason) en op Instagram (preseasonveracles).

Groene Groetjes,

Preseasoncommissie Veracles 2017

Upcoming events

Geen aanstaande evenementen

Bekijk alle evenementen