Home

Veracles Open Beachfestival 2024

Inschrijvingen openen op 27 mei 2024 om 18:00!

Welkom op de website van het Veracles Open Beachfestival 2024! Hier kun je meer informatie vinden over onze toernooien op 9 en 10 augustus, maar nog belangrijker: via deze website kun je je aanmelden als deelnemer, zodat je dit fantastische evenement niet hoeft te missen!

Hallo volleybalvrienden!

De Veracles Beachcommissie organiseert deze zomer de achttiende editie van het Veracles Open Beachfestival, waarvan het thema later nog zal worden bekendgemaakt. Wederom zal het plaatsvinden op het prachtige strand van De Hoornseplas te Groningen! 

Dit toernooi is voor iedereen, of je nou volleybalervaring hebt of niet!

Bedrijventoernooi (vrijdag 9 augustus)

Op vrijdagavond, voorafgaand aan het beachfestival, zal ook dit jaar weer het Bedrijventoernooi plaatsvinden. Hier zullen bedrijventeams het tegen elkaar opnemen in potjes beachvolleybal van 4 tegen 4. Je hebt dus minimaal drie leuke collega's nodig om mee te doen aan het bedrijventoernooi. Echter mag je ook rouleren tijdens de wedstrijden, dus je mag je ook met meer opgeven! Daarnaast hoeven jullie je geen zorgen te maken over wat je wil gaan eten die avond, de organisatie verzorgt namelijk een heerlijke BBQ voor jou en je collega's. We nemen hierbij natuurlijk rekening met speciale wensen. Opgeven voor het toernooi (en BBQ) kan per mail naar beach@veracles.nl.

Kijk voor meer informatie op de pagina van het Bedrijventoernooi.

Veracles Open Beachfestival (zaterdag 10 augustus)

Op zaterdag mogen we allemaal weer vroeg uit de veren voor een dag vol zon, strand, volleybal, en muziek! Het prachtige strand van de Hoornse Plas te Groningen zal opnieuw het decor zijn van ons groene Beachfestival. Naast beachvolleybal zullen er op het festivalterrein ook thema-activiteiten plaatsvinden en is er genoeg ruimte om je eigen chillplek op te bouwen. Zo hoef je je nooit te vervelen en heb je bovendien de gelegenheid om tussendoor lekker van je pilsje te genieten.

Nadat de de finales zijn gespeeld, wordt er een grote BBQ gehouden voor alle festivalgangers. Daarvoor kan je je op deze site aanmelden. Aansluitend wordt er om deze topdag af te sluiten een dik feest gevierd op een nog onbekende locatie.

Inschrijven voor het toernooi en voor de BBQ doe je op de pagina Inschrijven. Voor het feest hoef je je niet aan te melden.

Voor meer informatie kun je onze website of Instagram in de gaten houden. Bij vragen kun je gerust een mailtje sturen naar beach@veracles.nl of bellen naar één van de commissieleden, meer gegevens vind je op onze contactpagina.

Hopelijk tot 9 en/of 10 augustus!


Groene groetjes,

Veracles BeachCie 2024