Pre-Beach

Aanmelden voor pre-beach kan hier: https://www.veracles.nl/evenementen/veracles-pre-beach-2024

Kunnen jullie ook niet wachten op het Veracles Open Beachfestival 2024 dat 9 en 10 augustus zal plaatsvinden? Ben je alvast toe aan een opwarmertje? Dan hebben wij goed nieuws! 

Op zondag 23 juni organiseert de Beachcommissie het Pre-Beach toernooi. Dit feestje wordt gevierd op de beachvolleybalvelden van de ACLO. De gehele ochtend en middag zal er gevolleybald kunnen worden. Inschrijfgeld bedraagt €15,- per team. Open je agenda en save de date📌. Inschrijven kan vanaf 3 juni!

s’ Ochtend wordt het Pre-Beach toernooi afgetrapt met een Dames laag poule (eerste klasse en lager), een Heren laag poule (eerste klasse en lager) en een gemengde recreantenpoule bestaande uit wedstrijden van 4 tegen 4. Belangrijk bij de recreantenpoule is dat er altijd minimaal 2 dames per team in het veld moeten staan. Hou daar rekening mee bij het inschrijven.


In de middag zijn de Mix 2 v 2 hoog (eerste klasse en hoger), Dames hoog (eerste klasse en hoger) en Heren hoog (eerste klasse en hoger) aan de beurt. De exacte planning voor het toernooi wordt bekendgemaakt zodra duidelijk is hoeveel teams er meedoen.


Voor iedereen die van een biertje🍺 of een borrel houdt, is een pitcher of burger van Ballerz binnen handbereik. Wellicht zullen zonnebrillen en zonnebrand nodig zijn en zonder twijfel wordt het een feestje dat je niet wilt missen! De inschrijvingen sluiten 20 juni en vol is vol. Graag zien we jullie zondag 23 juni op het zand bij de ACLO!🌴


Zonnige groetjes van de BeachCie 2024!☀️

Houd onze socials (@veraclesbeachfestival) in de gaten voor updates!