Bedrijventoernooi

Veracles Beach: Bedrijventoernooi!

Als openingsevenement van het Veracles Open Beachfestival vindt op vrijdagavond, 9 augustus 2024, het bedrijventoernooi plaats: een beachvolleybaltoernooi speciaal voor bedrijven uit Groningen en omstreken. In teams van vier zullen de bedrijven tegen elkaar strijden om de felbegeerde titel: Het beste beachbedrijf van Stad en Ommeland!

Lijkt het jullie als bedrijf leuk om de vrijdagmiddagborrel een sportieve invulling te geven? Schrijf je dan snel in voor dit evenement op de aanmeldpaginaNaast het beachvolleybal zal er gelegenheid zijn voor een hapje eten en het toernooi zal worden afgesloten met een gezellige borrel aan de Hoornseplas. Sportief én gezellig dus!

Inschrijfgeld

Er wordt gespeeld in teams van vier, maar het is natuurlijk altijd mogelijk om meerdere spelers mee te nemen zodat je kan rouleren. De kosten voor deelname aan het toernooi bedragen €40 per team. Naderhand barbecueën op het strand kan voor €12.50 per persoon. Aanmelden voor zowel het toernooi als de barbeque kan via de mail of hier de website.

Voor vragen mogen jullie altijd mailen naar beach@veracles.nl of bellen/WhatsAppen naar +31 6 10199999.

Hebben jullie geen belangstelling om deel te nemen, maar lijkt het jullie wel leuk om op een andere manier bij te dragen aan het toernooi? Wij zijn ook nog op zoek naar bedrijven die het leuk vinden om ons beachfestival op de dag na het bedrijventoernooi (zaterdag 10 augustus 2024) te sponsoren! Bel (+31 6 43180916) of mail gerust voor de mogelijkheden. 

Bent u zelf een fanatieke volleyballer en lijkt het u leuk om deel te nemen aan ons Veracles Open Beachfestival? Dat kan! Deze is namelijk voor iedereen toegankelijk. Meer informatie over dit toernooi vindt u hier.

Wij hopen u allen te zien op 9 augustus aan de Hoornseplas!


Groene groetjes,

De Veracles BeachCie 2024