Veracles Pre-Beach 2024

Over dit evenement

Categorie
Toernooien
Organisator
BeachCie 2024
Datum
23 jun. 2024
Locatie
ACLO

Veracles Pre-Beach 2024

Lieve Veraclessers💚,


Kunnen jullie ook niet wachten op het Veracles Open Beachfestival 2024 dat 9 en 10 augustus zal plaatsvinden? Ben je alvast toe aan een opwarmertje? Dan hebben wij goed nieuws! 

Op zondag 23 juni organiseert de Beachcommissie het Pre-Beach toernooi. Dit feestje wordt gevierd op de beachvolleybalvelden van de ACLO. De gehele middag zal er gevolleybald kunnen worden.  Inschrijfgeld bedraagt €15,- per team (€20 voor 4v4 recreatenteams). Open je agenda en save de date📌. Inschrijven kan vanaf 3 juni!

Je kunt je aanmelden voor:

* Dames hoog poule (eerste klasse en hoger)
* Dames laag poule (tweede klasse en lager)
* Heren hoog poule (eerste klasse en hoger)
* Heren laag poule (tweede klasse en lager)
* Mix hoog poule (eerste klasse en hoger)
* Mix laag poule (tweede klasse en lager)
* Gemengde recreantenpoule 4v4 (€20 per team). Belangrijk bij de recreantenpoule is dat er altijd minimaal 2 dames per team in het veld moeten staan.

NB: De exacte planning en indeling voor het toernooi wordt bekendgemaakt zodra duidelijk is hoeveel teams er meedoen. Omdat de poules afhankelijk zijn van het aantal aanmeldingen, kunnen we helaas niet garanderen dat je wordt ingedeeld in de poule waarvoor je bent aangemeld. De inschrijvingen sluiten 20 juni en vol is vol, dus schrijf je snel in!

Voor iedereen die van een biertje🍺 of een borrel houdt, is een pitcher van Ballerz binnen handbereik. Wellicht zullen zonnebrillen en zonnebrand nodig zijn en zonder twijfel wordt het een feestje dat je niet wilt missen! Graag zien we jullie zondag 23 juni op het zand bij de ACLO!🌴


Zonnige groetjes van de BeachCie 2024!☀️

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien