Studentenvolleybal
Groningen

DRUK_LOGO_KLEUR.png

Stamkroeg - Café de Koffer

Al sinds jaar en dag is Café de Koffer de thuishaven van Veracles. Naast de gebruikelijke maandelijkse borrels die hier elke laaste dinsdag van de maand worden gehouden zijn ook veel leden hier te vinden na hun training of wedstrijd voor hun welverdiende drankje. 

De Koffer staat bekend om de veelzijdige bierkaart en heeft ongeveer 150 bieren op fles. Daar zitten natuurlijk veel Belgische bieren bij, maar ook steeds meer Nederlandse, Engelse en Amerikaanse bieren. Verder heeft de Koffer 10 bieren van het fust, waaronder Budweiser Budvar uit Tsjechië. Bovendien zijn er 7 wisselkranen waar regelmatig andere bieren te proeven zijn. Ook worden er proeverijen georganiseerd waar een aantal bieren te proberen is en wordt besproken.

Elke laatste woensdag van de maand spelen we een Internationale Pubquiz. Deze quiz is geschikt voor quizzers van alle nationaliteiten. Wel even reserveren als je komt.

Je komt ook naar Café de Koffer om je afstudeerborrel, promotieborrel of bedrijfsborrel te houden of om gezellig je verjaardag te vieren!

Je vindt ons voor een lekker speciaal biertje aan de Nieuwe Blekerstraat 1, vlakbij Westerhaven! 


logo_IBM.jpeg

IBM Client Innovation Center Benelux

''The Center offers a unique experience for talented and ambitious individuals who are keen to build their skills fast. It’s a place for people with real enthusiasm and a passion for IT. People who are always prepared to challenge and ask questions. People who want to explore what’s possible.''

Dit onderdeel van miljardenbedrijf IBM is gevestigd in Groningen en hoofdsponsor van het vlaggenschip van onze vereniging: IBM Client Innovation Center Benelux/Veracles Dames 1. Dit bedrijf is altijd op zoek naar jong talent. Dus ben je bijna afgestudeerd of zoek je een stageplek? Twijfel niet om te solliciteren! Kijk hier voor meer informatie. Meld wel even dat je van Veracles komt.

logo_Medisupport.png

Medisupport

Veracles wordt als vereniging al jaren ondersteund door fysiotherapie Medisupport. Bij Medisupport kun je terecht voor blessurebehandeling, preventie, testen en metingen op fysieke  risico factoren of verbeterpunten en je kunt bij ons in de kracht/fitness ruimte trainen.  We geven elke zomer weer trainingen in het stadspark en dit jaar ook een krachttrainingsblok bij ons in de praktijk. Of te wel er is veel te doen bij Medisupport!

Aanspreekpunten binnen de praktijk zijn fysiotherapeut en volleybalster Tessa Bolhuis (bolhuis@medisupport.nl) en sportfysiotherapeut Marsha Westerhof (westerhof@medisupport.nl)

Volleyballers van Veracles doen er goed aan altijd even bij aanmelding te vermelden dat ze bij Veracles  trainen. Daarmee krijgen ze een voorkeursbehandeling en worden ze snel ingepland. Meer informatie kun je vinden op: www.medisupport.nl (we hebben meerdere locaties verspreid over de hele stad)

Wanneer we wat voor jullie kunnen doen, horen we het graag: 050-3182164 (tussen 8-14uur)

LOGO_CR.png

Computerrent

ComputerRent is hét computerverhuur bedrijf voor heel Nederland op het gebied van het verhuren van computerconfiguraties in alle sectoren van het bedrijfsleven, overheid en non-profit organisaties. Voor een tijdelijke uitbreiding van uw automatiseringscapaciteit, bijvoorbeeld bij een kortlopend project, beurs of seminar is huren via ComputerRent een aantrekkelijk alternatief.

EM_sporting.png
EM - Sporting

EM - Sporting

EM - Sporting is sinds het seizoen 2017-2018 de kledingtotaalleverancier van Veracles. EM - Sporting levert ons onder andere wedstrijdshirts, broekjes, inspeelshirts, trainingspakken etc. ​Er is zelfs een speciale veracles webshop op de site van EM - sporting. Deze webshop is hier te vinden. EM Sporting is sinds 2004 een groeiend bedrijf en een totaalleverancier op het gebied van sport. Geen 9-tot-5-mentaliteit, maar bijna 24 uur per dag bereikbaar voor de klant. Kortom, een kledingleverancier om trots op te zijn. 


logo_chef_piri-piri_def-01.jpeg
Chef Piri Piri

Chef Piri-Piri

De lekkerste kip op houtskool gegrild!!

Bereidt op typisch Portugese wijze!
Zoals kip Piri-Piri behoort te zijn!
Uiteraard is er meer verkrijgbaar dan alleen kip!

​Chef Piri-Piri is gevestigd aan het Gedempte Zuiderdiep 99 te Groningen waar je kan afhalen.
​Daarnaast kan je ook via de site van Chef Piri-Piri of via Thuisbezorgd bestellen om het aan huis te laten bezorgen in (het centrum van) Groningen.

Banner_LVK-page-001.jpg