Huidige sponsoren

Cafe_de_Koffer.png

Stamkroeg - Café de Koffer

Al sinds jaar en dag is Café de Koffer de thuishaven van Veracles. Naast de gebruikelijke maandelijkse borrels die hier elke laaste dinsdag van de maand worden gehouden zijn ook veel leden hier te vinden na hun training of wedstrijd voor hun welverdiende drankje. 

De Koffer staat bekend om de veelzijdige bierkaart en heeft ongeveer 150 bieren op fles. Daar zitten natuurlijk veel Belgische bieren bij, maar ook steeds meer Nederlandse, Engelse en Amerikaanse bieren. Verder heeft de Koffer 10 bieren van het fust, waaronder Budweiser Budvar uit Tsjechië. Bovendien zijn er 7 wisselkranen waar regelmatig andere bieren te proeven zijn. Ook worden er proeverijen georganiseerd waar een aantal bieren te proberen is en wordt besproken.

Elke laatste woensdag van de maand spelen we een Internationale Pubquiz. Deze quiz is geschikt voor quizzers van alle nationaliteiten. Wel even reserveren als je komt.

Je komt ook naar Café de Koffer om je afstudeerborrel, promotieborrel of bedrijfsborrel te houden of om gezellig je verjaardag te vieren!

Je vindt ons voor een lekker speciaal biertje aan de Nieuwe Blekerstraat 1, vlakbij Westerhaven! 


logo_in_red.png​​​​​​​Pouw Rent Autoverhuur

Pouw Rent Autoverhuur is een autoverhuurder met een Gronings karakter. Verbonden met bijna elke grote studievereniging van Groningen, Pouw Rent is het bedrijf waar je gemakkelijk en snel online een auto, verhuiswagen, bestelbus of 9-persoonsbusje huurt. Ze hebben een gigantische variatie aan voertuigen. Van een mini Cabriolet voor de romantische reisjes, tot aan een heel assortiment bestelbusjes. Er zit altijd een auto bij die aan je wensen voldoet.  

Als lid van Veracles krijg je 10% korting bij het huren van een auto of busje. Heb je interesse? Bel dan naar 05  0211 1888 of neem een kijkje op de website: www.pouwrent.nl 


Belsimpel.png

Belsimpel | The Gomibo Group 

Gomibo Group is de overkoepelende naam voor de merken Belsimpel, Gomibo, Verifai, Tulip Assist en Gomibo SaaS (Software as a Service). Samen hebben zij één doel: Toegang tot de digitale wereld voor iedereen gemakkelijker maken.


Belsimpel werd in 2006 opgericht door Jeroen Doorenbos & Jeroen Elkhuizen, destijds studenten aan de Rijksuniversiteit Groningen. De telecommarkt was een chaotische markt met de focus op targets in plaats van de klant. Beide Jeroenen besloten de mobiele wereld te veranderen door de klant écht voorop te stellen met een platform waarbij je gemakkelijk kunt vinden wat bij je past: Belsimpel. Inmiddels zijn ze internationaal actief in 30 Europese landen onder de naam Gomibo.


Door constant alles te willen verbeteren, legden ze de lat in de competitieve markt steeds hoger. Onze vernieuwende drive is tot op de dag van vandaag niet veranderd. Door altijd te blijven nadenken over hoe iets beter en gemakkelijker kan, blijven we onszelf ontwikkelen en groeit onze organisatie iedere dag. Met inmiddels meer dan zevenhonderd collega’s werken we iedere dag aan een gemakkelijke toegang tot de digitale wereld. Met dit doel voor ogen zijn ook alle verschillende merken van Gomibo Group ontstaan.


Inmiddels hebben we 700 gedreven collega’s die het allemaal leuk vinden om een stap extra te zetten en veranderingen te omarmen waarmee we de digitale wereld voor iedereen toegankelijk kunnen maken. Problemen worden opgelost bij de kern en het beste idee telt, of iemand nou in een bijbaan zit of al 10 jaar lang Belsimpel-ervaring heeft.


Wil jij samen successen vieren en jezelf ontwikkelen, zo snel als het bedrijf? Kijk dan snel op www.werkenbijbelsimpel.nl. Van flexibele tot studiegerelateerde bijbanen, stages, traineeships en uitdagende startersfuncties binnen vrijwel elk vakgebied: je vindt het midden op de Grote Markt van Groningen.


E1xe6Im.png

Medisupport

Veracles wordt als vereniging al jaren ondersteund door fysiotherapie Medisupport. Bij Medisupport kun je terecht voor blessurebehandeling, preventie, testen en metingen op fysieke  risico factoren of verbeterpunten en je kunt bij ons in de kracht/fitness ruimte trainen.  We geven elke zomer weer trainingen in het stadspark en dit jaar ook een krachttrainingsblok bij ons in de praktijk. Of te wel er is veel te doen bij Medisupport!

Aanspreekpunten binnen de praktijk zijn fysiotherapeut en volleybalster Tessa Bolhuis (bolhuis@medisupport.nl) en sportfysiotherapeut Marsha Westerhof (westerhof@medisupport.nl)

Volleyballers van Veracles doen er goed aan altijd even bij aanmelding te vermelden dat ze bij Veracles  trainen. Daarmee krijgen ze een voorkeursbehandeling en worden ze snel ingepland. Meer informatie kun je vinden op: www.medisupport.nl (we hebben meerdere locaties verspreid over de hele stad)

Wanneer we wat voor jullie kunnen doen, horen we het graag: 050-3182164 (tussen 8-14uur)


LOGO_CR.png

Computerrent

ComputerRent is hét computerverhuur bedrijf voor heel Nederland op het gebied van het verhuren van computerconfiguraties in alle sectoren van het bedrijfsleven, overheid en non-profit organisaties. Voor een tijdelijke uitbreiding van uw automatiseringscapaciteit, bijvoorbeeld bij een kortlopend project, beurs of seminar is huren via ComputerRent een aantrekkelijk alternatief.Ozan.jpg

Ozan döner kebap Westerhaven

Ozan döner kebap Westerhaven is sinds seizoen 2019-2020 een trouwe partner van Veracles. Dit restaurant serveert al jarenlang de beste gerechten en is te vinden aan de Astraat 18 bij Westerhaven! Je kunt terecht bij Ozan voor de beste broodjes, dürüm, turkse pizza, kapsalon, tosti, pizza en drankjes en meer! Zowel bezorgen als afhalen is mogelijk bij dit restaurant. Bestel nu!