Huidige sponsoren

Cafe_de_Koffer.png

Stamkroeg - Café de Koffer

Al sinds jaar en dag is Café de Koffer de thuishaven van Veracles. Naast de gebruikelijke maandelijkse borrels die hier elke laaste dinsdag van de maand worden gehouden zijn ook veel leden hier te vinden na hun training of wedstrijd voor hun welverdiende drankje. 

De Koffer staat bekend om de veelzijdige bierkaart en heeft ongeveer 150 bieren op fles. Daar zitten natuurlijk veel Belgische bieren bij, maar ook steeds meer Nederlandse, Engelse en Amerikaanse bieren. Verder heeft de Koffer 10 bieren van het fust, waaronder Budweiser Budvar uit Tsjechië. Bovendien zijn er 7 wisselkranen waar regelmatig andere bieren te proeven zijn. Ook worden er proeverijen georganiseerd waar een aantal bieren te proberen is en wordt besproken.

Elke laatste woensdag van de maand spelen we een Internationale Pubquiz. Deze quiz is geschikt voor quizzers van alle nationaliteiten. Wel even reserveren als je komt.

Je komt ook naar Café de Koffer om je afstudeerborrel, promotieborrel of bedrijfsborrel te houden of om gezellig je verjaardag te vieren!

Je vindt ons voor een lekker speciaal biertje aan de Nieuwe Blekerstraat 1, vlakbij Westerhaven! Belsimpel_logo_RGB_2018__op_wit4x.png

Belsimpel

Wie zijn we?

Het Groningse Belsimpel, opgericht in 2008, is inmiddels uitgegroeid tot een grote speler in de telecomwereld. Met een hecht team van meer dan 450 gemotiveerde, energieke en slimme studenten en professionals gaan we elke dag tot het uiterste om de Mobiele Wereld te veranderen. Wij zijn geen provider, wij zijn geen winkel en we zijn ook geen zoekmachine. We zijn een manier: een Methode™ om te vinden wat het beste bij de klant past op gebied van mobiele telefonie.

Ga jij deze uitdaging met ons aan?

Een jong, snelgroeiend bedrijf met de ambitie om de Mobiele Wereld te veranderen: niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Wanneer jij nog meer uit je studietijd wil halen, of al bijna afgestudeerd en je bent klaar om je na je studie in de praktijk te ontwikkelen: Belsimpel is er om je op zowel professioneel en persoonlijk vlak nóg beter te maken.  

Krijg jij er een kick van om elke dag tot het uiterste te gaan? Wil jij onderdeel zijn van onze win-cultuur? Tijdens je studie kun je al praktijkervaring opdoen in een parttime bijbaan. Al bijna afgestudeerd? Wie weet hebben wij dan de perfecte uitdaging voor je, zoals een Management Traineeship. Kijk voor meer informatie en alle parttime en fulltime vacatures op: www.werkenbijbelsimpel.nl.  E1xe6Im.png

Medisupport

Veracles wordt als vereniging al jaren ondersteund door fysiotherapie Medisupport. Bij Medisupport kun je terecht voor blessurebehandeling, preventie, testen en metingen op fysieke  risico factoren of verbeterpunten en je kunt bij ons in de kracht/fitness ruimte trainen.  We geven elke zomer weer trainingen in het stadspark en dit jaar ook een krachttrainingsblok bij ons in de praktijk. Of te wel er is veel te doen bij Medisupport!

Aanspreekpunten binnen de praktijk zijn fysiotherapeut en volleybalster Tessa Bolhuis (bolhuis@medisupport.nl) en sportfysiotherapeut Marsha Westerhof (westerhof@medisupport.nl)

Volleyballers van Veracles doen er goed aan altijd even bij aanmelding te vermelden dat ze bij Veracles  trainen. Daarmee krijgen ze een voorkeursbehandeling en worden ze snel ingepland. Meer informatie kun je vinden op: www.medisupport.nl (we hebben meerdere locaties verspreid over de hele stad)

Wanneer we wat voor jullie kunnen doen, horen we het graag: 050-3182164 (tussen 8-14uur)


LOGO_CR.png

Computerrent

ComputerRent is hét computerverhuur bedrijf voor heel Nederland op het gebied van het verhuren van computerconfiguraties in alle sectoren van het bedrijfsleven, overheid en non-profit organisaties. Voor een tijdelijke uitbreiding van uw automatiseringscapaciteit, bijvoorbeeld bij een kortlopend project, beurs of seminar is huren via ComputerRent een aantrekkelijk alternatief.


mutasport_logo2.jpg

Muta Sport

Muta Sport is sinds het seizoen 2020-2021 de kledingtotaalleverancier van Veracles. Muta Sport levert ons onder andere wedstrijdshirts, broekjes, inspeelshirts, trainingspakken etc. ​Er is zelfs een speciale Veracles webshop op de site van Muta Sport. Muta Sport is een kledingspecialist voor sportend en werkend Nederland, gevestigd in Leeuwarden. In het begin waren enkel een paar sportclubs in Noord-Friesland klant bij Muta, maar ondertussen zijn vele verenigingen over heel Nederland tevreden klant. Dankzij Muta Sportswear kunnen wij bij Veracles in onze eigen kledinglijn volleyballen!  


Ozan.jpg

Ozan döner kebap Westerhaven

Ozan döner kebap Westerhaven is sinds seizoen 2019-2020 een trouwe partner van Veracles. Dit restaurant serveert al jarenlang de beste gerechten en is te vinden aan de Astraat 18 bij Westerhaven! Je kunt terecht bij Ozan voor de beste broodjes, dürüm, turkse pizza, kapsalon, tosti, pizza en drankjes en meer! Zowel bezorgen als afhalen is mogelijk bij dit restaurant. Bestel nu!