Huidige sponsoren

logo_merleyn.jpg

Stamkroeg - Café Merleyn

Sinds dit seizoen heeft Veracles een nieuwe stamkroeg; Café Merleyn! Een uit de kluiten gewassen buurtcafé. Zo wordt Café Merleyn vaak omschreven. Zeven dagen per week open, meer dan 50 speciaal bieren op de kaart. Een mengeling van vaste gasten, buurbewoners en studenten.

Al 34 jaar onder toezicht van eigenaar Peter Ribberink en over alles wat er in Café Merleyn zich heeft afgespeeld zou hij een boek kunnen schrijven. Of eigenlijk een hele serie. Het café zijn dol op sport (voetbal, Formule 1, wielrennen, Superbowl, darten, American football en wellicht vanaf nu ook volleybal? ;) ) en ze zenden dan ook regelmatig wedstrijden uit. Op groot scherm of in de kleinere hokken. Merleyn bouwt graag feestjes, houden van ludieke acties en dragen graag een steentje bij in de wijk. Ze werken met een klein team en blijven vaak jaren hangen. Het doel van Merleyn; iedereen zich welkom laten voelen maar vooral een plek om altijd met een drankje (of 2..) te lang te blijven hangen.

Voor een lekker speciaal biertje bij Merleyn moet je zijn aan de Meeuwerderweg 121 in de Oosterpoort.


logo_in_red.pngPouw Rent Autoverhuur

Pouw Rent Autoverhuur is een autoverhuurder met een Gronings karakter. Verbonden met bijna elke grote studievereniging van Groningen, Pouw Rent is het bedrijf waar je gemakkelijk en snel online een auto, verhuiswagen, bestelbus of 9-persoonsbusje huurt. Ze hebben een gigantische variatie aan voertuigen. Van een mini Cabriolet voor de romantische reisjes, tot aan een heel assortiment bestelbusjes. Er zit altijd een auto bij die aan je wensen voldoet.  

Als lid van Veracles krijg je 10% korting bij het huren van een auto of busje. Heb je interesse? Bel dan naar 05  0211 1888 of neem een kijkje op de website: www.pouwrent.nl 


E1xe6Im.png

Medisupport

Veracles wordt als vereniging al jaren ondersteund door fysiotherapie Medisupport. Bij Medisupport kun je terecht voor blessurebehandeling, preventie, testen en metingen op fysieke  risico factoren of verbeterpunten en je kunt bij ons in de kracht/fitness ruimte trainen.  We geven elke zomer weer trainingen in het stadspark en dit jaar ook een krachttrainingsblok bij ons in de praktijk. Of te wel er is veel te doen bij Medisupport!

Aanspreekpunten binnen de praktijk zijn fysiotherapeut en volleybalster Tessa Bolhuis (bolhuis@medisupport.nl) en sportfysiotherapeut Marsha Westerhof (westerhof@medisupport.nl)

Volleyballers van Veracles doen er goed aan altijd even bij aanmelding te vermelden dat ze bij Veracles  trainen. Daarmee krijgen ze een voorkeursbehandeling en worden ze snel ingepland. Meer informatie kun je vinden op: www.medisupport.nl (we hebben meerdere locaties verspreid over de hele stad)

Wanneer we wat voor jullie kunnen doen, horen we het graag: 050-3182164 (tussen 8-14uur)


Schermafbeelding_2023-12-22_om_16.51.15.png

Sinds eind seizoen '22 - '23 heeft Veracles Dames 1 een nieuwe hoofdsponsor! Maak kennis met Get Fit Girl, een bedrijf dat zich specialiseert in een gezondere en fittere ontwikkelen voor jezelf.

"Ontdek een gezondere, fittere versie van jezelf met Get Fit Girl! Onze benadering van voeding biedt niet alleen een voedingsapp, maar ook een ondersteunende community die je motiveert om je doelen te bereiken. Profiteer van deskundige begeleiding en voedingsadvies op maat. Kies voor Get Fit Girl en maak van je doel een reis een positieve, empowerende ervaring. Word lid van onze community en zorg dat jouw doelen behaald worden! Voor meer informatie hier."


LOGO_CR.png

Computerrent

ComputerRent is hét computerverhuur bedrijf voor heel Nederland op het gebied van het verhuren van computerconfiguraties in alle sectoren van het bedrijfsleven, overheid en non-profit organisaties. Voor een tijdelijke uitbreiding van uw automatiseringscapaciteit, bijvoorbeeld bij een kortlopend project, beurs of seminar is huren via ComputerRent een aantrekkelijk alternatief.Ozan.jpg

Ozan döner kebap Westerhaven

Ozan döner kebap Westerhaven is sinds seizoen 2019-2020 een trouwe partner van Veracles. Dit restaurant serveert al jarenlang de beste gerechten en is te vinden aan de Astraat 18 bij Westerhaven! Je kunt terecht bij Ozan voor de beste broodjes, dürüm, turkse pizza, kapsalon, tosti, pizza en drankjes en meer! Zowel bezorgen als afhalen is mogelijk bij dit restaurant. Bestel nu!