FAQ

1. Waar moet ik mijn adreswijzigingen doorgeven?

Dit kun je doen via een mail aan secretaris@veracles.nl.


2. Ik ga mij afmelden voor Veracles. Wat moet ik hiervoor doen?

Jammer dat je weggaat bij Veracles! Zorg er allereerst voor dat jouw TC hiervan op de hoogte is. Verder moet je in principe voor 1 juli afmelden door het afmeldformulier ingevuld naar de secretaris te sturen. Dat kun je doen via secretaris@veracles.nl of via de post. Het afmeldformulier vind je hier. Zorg ervoor dat je dit op tijd doet, want bij afmelden na 1 juli moet je een boete betalen. De hoogte van die boete vind je in het boetereglement.


3. Ik wil graag een commissie doen bij Veracles. Waar kan ik dat aangeven?

Leuk dat je actief wilt worden bij Veracles! Je kunt je interesse in bepaalde commissies altijd kenbaar maken in de halfjaarlijkse enquête en de eindejaars enquête. Deze krijg je halverwege het seizoen en aan het eind van het seizoen altijd via de mail van je TC. Heb je de mail gemist? Soms belandt deze in je spam. Wil je niet wachten tot de enquêtes, of heb je de enquête al ingevuld, maar niet de door jou gewenste commissie-interesse aangegeven? Dan mag je natuurlijk altijd een bestuurslid een mailtje of appje sturen! Als je de bestuursleden niet kent, kun je ook een mailtje sturen naar bestuur@veracles.nl.


4. Wanneer zijn de feestjes en thuisspeeldagen?

Je kunt onder 'Evenementen' op de site zien wanneer de feestjes en thuisspeeldagen plaatsvinden. Deze pagina vind je hier. Ook worden er op Facebook altijd evenementen aangemaakt voor de thuisspeeldagen en feestjes. Verder kun je ook de interne Instagrampagina van Veracles volgen voor updates!


5. Hoe meld ik me aan of af voor evenementen?

Je kunt onder 'Evenementen' op de site op het gewenste evenement klikken. Als je dit op je laptop doet, zie je links in beeld een groene knop met 'Aanmelden'. Op je telefoon verschijnt de knop onderaan het evenement. Staat er nog geen knop met aanmelden? Het kan zijn dat de inschrijvingen nog niet open zijn. Zodra je aangemeld bent, verandert de groene knop in een knop met de tekst 'Aanmelding annuleren'. Je kunt je op die manier dus afmelden. Is afmelden niet meer mogelijk via de website? Neem dan contact op met de organiserende commissie of het bestuur.


6. Waar kan ik de Veracles Times en de volleyballade vinden?

De Times kun je elke thuisspeeldag bij de promotafel vinden. Wil je hem later nog eens lezen? Dan vind je de Times hier online! De ballade komt een paar keer per jaar uit en is ook bij de promotafel te vinden, maar ook deze kun je altijd online vinden.


7. Hoe pas ik de voorkeuren aan van mijn profiel?

Aanpassingen van je profiel, zoals je persoonlijke gegevens en wat daarvan allemaal op de website mag worden gezet, kan je maken door in te loggen op de website en vervolgens op je naam te klikken rechtsboven op het scherm.8. Ik heb een vraag, maar weet niet waar ik die moet stellen. Wie moet ik bereiken?

Je kunt altijd je vragen stellen aan het bestuur! Hun contactgegevens en wie je voor welke vragen kunt bereiken, vind je hier.