Ereleden

Hannah Meijer 

Lid van 2012 - 2021

87255843_3181484525198259_641410798236729344_n.jpg

Maar liefst negen jaar was Hannah lid van onze groene vereniging. Als voorzitter van het bestuur 2014-2015 heeft ze de vereniging een jaar geleid. Daarnaast heeft ze talloze teams training gegeven en jarenlang in de technische commissie gezeten. Ook was Hannah zes jaar lang lid van de VACcie en heeft ze daarmee zes besturen van waardevol advies voorzien. Bovendien organiseerde ze samen met de LustrumCie ons 50-jarig bestaansfeest. Hannah is een vrolijke stuiterbal die zeker niet op haar mondje gevallen is. Naast alle serieuze dingen die Hannah voor Veracles deed, schreef ze tientallen stukjes voor de Times en zong ze in de Veraclesband. Een zeer verdiend erelidmaatschap dus!Joost Kranendonk


Lid van 2010-2019


Joost_Kranendonk-vierkant.jpg

Jarenlang heeft Joost Kranendonk zich ingezet voor Veracles. Van SmoelCie tot TC-contact, van voorzitter van de IT-cie tot diagonaal en aanvoerder in Heren 6. Met de IT-cie heeft Joost jarenlang de website draaiende gehouden en het welbekende Snaaiweb voor elke ballade en het smoelenboek in elkaar gezet. Een groener hart dan dat van Joost bestaat niet!Paul Boon Meijer (Boon)

Lid van 2000-2011

Vera_de_Koe.jpg

Je zult maar 10 jaar lang het uithangbord zijn van zo'n vereniging. Dan ben je heel speciaal. Dat weten we van Paul Boon Meijer. Twee jaar voorzitter, mede-oprichter van Veracles Beach, talloze andere commissies en ook nog eens al die jaren in het eerste team volleyballen: Paul Boon ís Veracles!Nynke van der Zwaag (2e Fase)

Lid van 2001 - 2010

Vera_de_Koe.jpg

Negen jaar lid, twee jaar bestuur, voorzitter van de Lustrumcommissie, speelster en manager van ons eerste damesteam. Grenzeloos groene liefde en nooit afnemend enthousiasme. Zeg je Veracles, dan zeg je Nynke. Unaniem verkozen, ovationeel applaus. ‘Dit had ik echt niet verwacht!’. Dat zegt genoeg.Iddo Pepplinkhuizen (Pep)

Lid van 1998 - 2005

Iddo_Pepplinkhuizen.jpg

Hij speelde zeven jaar voor Veracles en verdeelde het spel in eerst het tweede, en later het eerste team. Iddo was (en is) een Veraclesser in hart en nieren. "Wij" hielden van hem, andere verenigingen niet. Hij is de man die in zijn eentje tientallen, zelfs honderden mensen kan opzwepen. Geef hem een trommel en je zit gebeiteld. Veracles' eigen sfeermaker, die tijden zullen niet snel meer overstegen worden.Sake Oost (Circle Kick Sake)

Lid van 1998 - 2004

Vera_de_Koe.jpg

Als bekroning op zijn carriere bij Veracles is hij na democratisch besluit op de ALV benoemd tot erelid. Na zijn turbulente jaren als Veraclesser vindt CKS de erkenning die hij verdient.Wie weet komen zijn ontelbare verakletsen ooit nog eens in boekvorm uit.Werd een record aantal keren als "held" ingevuld bij de profielen van Veraclessers.Harald van der Poel

Lid van 1990 - 2002

Vera_de_Koe.jpg

Geroemd en vereerd onder vele Veraclessers. Was maar liefst twaalf jaar lid en werd in die tijd alom bekend vanwege zijn schaterlach, ruige whiskeydrink-gedrag en nog veel meer.