Lid worden

Welkom bij Veracles!

Veracles is een bruisende studenten volleybalvereniging waar sportiviteit, maar ook vooral de gezelligheid al meer dan 50 jaar hoog in het vaandel staat. Of je nu op zoek bent naar een competitieteam op hoog niveau of nog nooit een bal hebt aangeraakt, bij Veracles zit je eigenlijk altijd goed. Met twaalf damesteams en negen herenteams, van 4e klasse tot en met topdivisie, hebben we voor elk wat wils. Bovendien spelen alle Veracles-teams hun thuiswedstrijden tegelijkertijd op het Universitair Sportcentrum, en dat is een feest op zich! Op die zaterdagen schreeuwen alle Veraclessers elkaar van vroeg tot laat naar de overwinning, om het feest vervolgens voort te zetten in onze stamkroeg, Café Merleyn. Wil je liever niet in het weekend volleyballen? Ook dan moet je zeker bij Veracles zijn. Veracles heeft vier enthousiaste dames weekcompetitie-teams die op woensdag hun wedstrijden spelen. 

Wij vinden het belangrijk dat je je volleybaltechnisch kunt ontwikkelen en zorgen dan ook dat je goed begeleid wordt tijdens je jaren bij Veracles. Je studententijd is natuurlijk een belangrijke periode tijdens je leven en daarom willen wij die graag zo leuk mogelijk maken. Tal van feesten, borrels, evenementen waar het bier rijkelijk vloeit en toernooien zorgen jaarlijks voor genoeg plezier en gezelligheid naast het volleyballen. Ook kun je bij Veracles alle kanten op om je naast je studie verder te ontwikkelen met buitenschoolse activiteiten in de verschillende commissies of het bestuur. Als toetje en visitekaartje van de vereniging is Veracles erg trots op de saamhorigheid en betrokkenheid van haar leden. De thuisspeeldagen zijn altijd een waar feest en spektakel waar geen enkel team alleen staat. Wil je weten hoe dat voelt? Kom eens kijken!

Weekend geen tijd?

Veel studenten reizen in het weekend af naar hun ouderlijk huis en kunnen daardoor geen competitie wedstrijden op zaterdag spelen. Daarom hebben wij ook enkele damesteams die door de week trainen èn spelen. 

Met wie moet je contact opnemen...

Wil je graag lid worden? Of gewoon een keer komen kijken? Neem dan contact op met één van de volgende personen. Stuur je een mailtje, zet dan je naam, niveau, positie, hogeschool, voorkeur week/weekend (voor de dames)/trainingsteam ​(voor de mannen) en telefoonnummer erbij zodat we je sneller en beter kunnen helpen.

Heren 1e divisie t/m 3e klasse:htc@veracles.nl
Mila Mellema(06) 51 93 40 72


Dames Topdivisie t/m 1e klasse:dtch@veracles.nl
Olaf Muskee(06) 57 56 96 59


Dames 2e t/m 4e klasse en weekdames:dtcl@veracles.nl
Nienke van Tuil(06) 39 65 99 66Veracles_D1_juichend.JPG