Over Veracles

De Groenste

Veracles is niet alleen de groenste studenten volleybalvereniging van Groningen, het is ook verreweg de gezelligste. We bieden je alle mogelijkheden op volleybalgebied: van beginner tot Topdivisie niveau, doordeweeks of in het weekend. Wil je meer weten? Kijk dan bij informatie of blader eens rustig door onze site.

Volleybal

Of je nu op zoek bent naar een competitieteam op hoog niveau of nog nooit een bal hebt aangeraakt, bij Veracles zit je eigenlijk altijd goed. Met zestien damesteams en acht herenteams, van Vierde Klasse tot Topdivisie, hebben we voor elk wat wils. Bovendien spelen alle Veracles-teams hun thuiswedstrijden tegelijkertijd op het Universitair Sportcentrum, en dat is een feest op zich. Op die zaterdagen schreeuwen alle Veraclessers elkaar van vroeg tot laat naar de overwinning, om het feest vervolgens voort te zetten in onze stamkroeg, Café de Koffer of op de ACLO bij de Sportsbar. Wil je liever niet in het weekend volleyballen? Ook dan moet je zeker bij Veracles zijn. Veracles heeft vier enthousiaste dames weekcompetitie-teams die op woensdag hun wedstrijden spelen. 

Activiteiten

Ook buiten het volleybalveld houdt Veracles je aardig bezig. Behalve de maandelijkse borrels in Café de Koffer worden er regelmatig spetterende themafeesten georganiseerd. Verder biedt Veracles een verenigingsweekend, een liftwedstrijd, ons eigen Veracles Beachtoernooi en Veracles Preseasontoernooi, doen we jaarlijks mee aan de Batavierenrace, we staan ieder jaar op de KEI week. Eigenlijk te veel op hier allemaal te noemen. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door het zestiental enthousiaste commissies dat de vereniging rijk is, nòg een reden om je bij Veracles geen moment te vervelen.

Meer weten?

Wil je een voorproefje van de sfeer die Veracles zo uniek maakt? Neem eens een kijkje bij de foto's. Ben je gëinteresseerd geraakt en wil je meer informatie of een keer vrijblijvend meetrainen? Neem dan contact op met iemand van de technische commissie.