Veracash

Sponsorkliks


Waarschijnlijk bestel je regelmatig wat via het internet. Met sponsorkliks kan je een financiële bijdrage leveren aan onze prachtige groene verenging, zonder dat het jou zelf een extra cent kost!


Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Veracles ontvangt hiervoor geld in de clubkas!
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Veracles en hier kunnen wij mooie dingen voor de vereniging mee doen.

Wil jij Veracles gratis sponsoren?

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de  Sponsorkliks pagina van Veracles. Je kan hiervoor naar het kopje ‘Veracash’ op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel. Als je via je laptop naar de sponsorkliks pagina gaat, kan je een Chrome extension downloaden. Wanneer je een site bezoekt die meedoet met SponsorKliks komt er automatisch een pop-up in het scherm te staan, en door te klikken op deze pop-up bestel je gelijk via SponsorKliks!

Het kost je niets extra, maar het levert de vereniging wel een extra centje op!


Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Veracles. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Veracles hier direct van!


Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Veracles weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Veracles is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Veracles niets op.

SponsorKliks_lang.png