Partners

Partners

Er zijn vele mogelijkheden om uw bedrijf met Veracles te verbinden.

Verenigingssponsoren

Veracles heeft al jarenlang een vast en trouw team aan sponsoren achter zich staan. Hoewel de sponsoren stuk voor stuk onmisbaar zijn, ziet de samenwerking met ieder van hen er weer anders uit. Zo hebben wij een aantal verenigingssponsoren die een vast bedrag betalen om zichtbaar te zijn op onze website, op reclameborden langs de speelvelden, op social media, op (wedstrijd)kleding en in onze clubbladen. Het doel is veelal vergroten van naamsbekendheid en werving van potentiële werknemers. Binnen de vereniging telt het bereik zo’n 300 enthousiaste studenten, maar daarbuiten bereiken wij als vereniging ook nog ontzettend veel mensen. Denk daarbij aan alle volgers op social media (die op hun beurt ook weer berichten delen) en alle mensen die onze thuisbasis, het Sportcentrum in Groningen, bezoeken (> 5.000 per week).

Teamsponsoren

Naast de verenigingssponsoren, hebben wij ook nog een aantal teamsponsoren. Het doel van teamsponsoring is vaak naamsbekendheid, maar er zijn ook een aantal sponsoren die simpelweg de binding met een team ontzettend leuk vinden. Hierbij wordt vaak gekozen voor een naamskoppeling, zodat voortaan de naam van de sponsor terugkomt in de officiële teamnaam bij de Nederlandse Volleybalbond (zie afbeelding hiernaast). Daarnaast komen teamsponsoren vaak terug op (wedstrijd)kleding van het door hen gesponsorde team, zodat ook het publiek duidelijk kan zien welke sponsor aan het team is verbonden. Hetzelfde geldt voor de mensen op straat indien er wordt gekozen voor een bedrukt trainingspak; hoe gaaf is dat?! Het leukste aan teamsponsoring is vaak de persoonlijke binding met het team. Zo heeft een sponsor een contactpersoon binnen het team, waarvan hij updates ontvangt en waarmee hij afspraken kan maken over dingen die het team terug kan doen voor de sponsor. Het gevolg is een enthousiast team en gratis mond-tot-mondreclame!

NB: Teamsponsoren kunnen overigens ook altijd nog kiezen voor andere sponsoropties, zoals genoemd bij de verenigingssponsoren.

                    

promo_voor_teamsponsor_partner_pagina.png
Café de Koffer is de teamsponsor van Veracles Ds 4, wat overal op de site van de Nevobo te zien is.

Groene Gulle Gevers

Tot slot kennen wij onze Club van Groene Gulle Gevers voor mensen die geen sponsorsamenwerking willen, maar wel de vereniging een warm hart willen toedragen voor €39,95 per jaar. Meer informatie hierover vindt u onder het kopje Club van Groene Gulle Gevers in het menu links.

 

Lijkt het u leuk of interessant om Veracles te sponsoren of heeft u een vraag over de sponsormogelijkheden? Neem dan gerust contact op! Indien gewenst komt er iemand van de SponsorCommissie langs om alle mogelijkheden te bespreken.

Voorzitter:
Mirthe Klootwijk

voorzitter@veracles.nl  
06 83658782