Social Media

instagram.png

Instagram

Via het openbare Instagramaccount van G.S.V.V. Veracles volg je alle ins en outs over thuisspeeldagen, toernooien en meer. Daarnaast kan je kennismaken met de verschillende teams en commissies die Veracles heeft. Op het openbare Instagramaccount zie je dus hoe de vereniging zich naar de buitenwereld presenteert. De gebruikersnaam is g.s.v.v_veracles.

Daarnaast is er ook een besloten account, namelijk Veracles Intern. Op deze pagina wordt informatie die belangrijk is voor leden gepubliceerd. Denk daarbij aan informatie over de borrels, feestjes en andere activiteiten. Zorg dus dat je dit account volgt!


pngtree-whatsapp-icon-png-image_6315990.png

WhatsApp

Deze meeste meldingen en updates worden in onze besloten groepsapp 'Veralert' gedeeld. In deze groepsapp kan alleen het bestuur communiceren dus zo zullen er nooit teveel berichten gestuurd worden. Wil jij graag in deze groepsapp? Vraag het bestuur om het linkje tot toegang.

youtube.png

YouTube

Op het YouTube account van G.S.V.V. Veracles zijn de leuke filmpjes van VeraclesTV nog eens te bewonderen. Neem gerust een kijkje!
png-transparent-tiktok-social-media-logos-brands-icon-thumbnail.png

TikTok

Veracles is ook te vinden op TikTok onder de gebruikersnaam g.s.v.v._veracles. Op dit account zie je leuke sfeerbeelden van verschillende activiteiten die er bij Veracles te doen zijn.