Online aanmelden

 • 1 Kies het lidmaatschapstype
 • 2 Persoonlijke gegevens
 • 3 Download incasso-machtiging
 • 4 Klaar!

For the English application form, choose the other option in the menu "Inschrijven > Sign Up (English)"

Veracles: één stad, één club!
Welkom bij Veracles! Leuk dat jij je wil aanmelden als lid. In het onderstaande vind je een aantal zaken die handig zijn om te weten voor je begint aan jouw volleybalcarrière bij Veracles. Voor veel meer informatie kun je rondkijken op de website: www.veracles.nl.

Technische Commissie
Wil je graag lid worden, maar heb je nog geen contact gehad met de technische commissie? Neem dan contact op met één van de volgende personen. Vermeld in je mailtje: je naamniveaupositie, hogeschool, voorkeur week/weekend (voor de dames)/trainingsteam ​(voor de mannen) en telefoonnummer, zodat we je sneller en beter kunnen helpen. Ook als je gewoon een keertje wil komen kijken, kun je contact opnemen met de aangewezen persoon.

Heren 3e klasse t/m 1e divisie: htc@veracles.nl
Mila Mellema (06) 51 93 40 72
   
Dames Topdivisie t/m 1e klasse: dtch@veracles.nl
Olaf Muskee (06) 57 56 96 59
   
Dames 2e t/m 4e klasse en Weekdames: dtcl@veracles.nl
Nienke van Tuil (06) 39 65 99 66

 

Heb je al contact gehad met 1 van deze TC's? Schrijf je dan nu in via het inschrijfformulier!

Inschrijfformulier
De teams van Veracles spelen mee in de Nevobo-competitie in het district Noord. Om een spelerskaart voor jou aan te vragen, moeten er enkele gegevens aan de Nederlandse volleybalbond worden doorgegeven, anders kun je geen competitie spelen. Op bijgevoegd inschrijfformulier kun je deze gegevens invullen.     

Wedstrijdshirt
Alle Veracles-teams spelen hun wedstrijden in groene wedstrijdshirts met borst- en rugnummer en een zwart broekje. Alle teams krijgen shirts van de vereniging, een broekje dien je zelf te regelen.

Commissies
Naast het volleyballen in jouw team, kun jij je energie ook kwijt in één van de vele commissies binnen Veracles. Je interesse kun je aangeven op het inschrijfformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met iemand van het bestuur of met de voorzitter van de betreffende commissie. De commissies staan vermeld in het colofon van de ‘Volleyballade’, het verenigingsblad van Veracles.

Tot slot
Nog even aandacht voor de algemene voorwaarden

 1. Leden zijn verplicht er voor zorg te dragen dat ten tijde van afschrijving van de contributie er voldoende geld op hun rekening staat.
 2. Leden dienen in het bezit te zijn van een ACLO studentenpas.
 3. Adreswijzigingen dienen zo snel mogelijk schriftelijk doorgegeven te worden aan de secretaris via secretaris@veracles.nl.
 4. Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren bij de secretaris voor 1 juli van het lopende seizoen. Bij te late opzegging kunnen boetes in rekening worden gebracht. Bij afmelding vanaf 2 juli tot 1 oktober is deze boete €12,50. Bij afmelding op en na 1 oktober is de gehele contributie verschuldigd.
 5. Leden die in aanmerking willen komen voor contributieverlaging i.v.m. stage en/of ziekte moeten dit zo snel mogelijk kenbaar maken aan de penningmeester via penningmeester@veracles.nl.
 6. Het bestuur van Veracles wijst ieder verenigingslid op zijn/haar eigen verantwoordelijkheid m.b.t. het oplopen van lichamelijk letsel tijdens volleybalwedstrijden en/of trainingen.
 7. Leden zijn verplicht zich te houden aan het Huishoudelijk Reglement en de Gedrachtsregels van GSVV Veracles.
 8. Deze reglementen zijn te vinden op de website www.veracles.nl.
Lidmaatschapstype