Thuisspeeldag 1 april

Over dit evenement

Categorie
Activiteit
Organisator
ThuisCie 2022-2023
Datum en tijd
1 apr. 2023 13:00 - 21:30
Locatie
ACLO Sportcentrum

Thuisspeeldag 1 april

Lieve Veraclessers πŸ’š,

Na een korte pauze komt de volgende thuisspeeldag er alweer aan. Wat is een thuisspeeldag zonder publiek? Precies , helemaal niks! Daarom organiseren wij op 1 april (nee, het is geen grap πŸ˜‰) de jaarlijkse Publieksdag.
 
Deze dag staat helemaal in het teken van het geweldige publiek dat onze teams altijd dat laatste beetje energie geeft om voor de overwinning te strijden. Op een dag als deze willen we natuurlijk extra volle tribues. Nodig daarom allemaal je vrienden, familie, huisgenoten en andere kennissen uit voor de Publieksdag en laat ze meegenieten van de prachtige Veraclessfeer! 🏟

Verder zullen er op deze dag ook genoeg andere dingen te doen zijn naast het volleybal. Zo is er popcorn te verkrijgen bij de promotafel, kan je je fiets weer in je favoriete Veracles kleuren laten spuiten en zal ook het fiets serveren zeker niet ontbreken! Er zijn natuurlijk ook weer teampunten te verdienen. Hiervoor zal je een huidige foto van de ThuisCie en het bestuur aan hun babyfoto moeten koppelen. Hoeveel mensen van het ThuisCie en bestuur kun jij herkennen als baby? πŸ‘ΆπŸ»

Wij hebben er al heel veel zin in en hopelijk jullie ook! 🚲🍿

Liefs,
De ThuisCie!