Studentenvolleybal
Groningen

Over dit evenement

Categorie
Activiteit
Vanaf
8 dec. 2018 13:00:00
Tot
9 dec. 2018 05:00:00
Locatie
Blauwborgje 16, 9747 AC Groningen

Vamiliedag + Feestje

Het is alweer bijna tijd voor de Vamiliedag, dus sla je slag! Neem je vamilie mee, dan houd je ze tevree! Het is bij Veracles voor ons goed vertoeven, laat je vamilie ook de sfeer eens proeven! 

Op 8 december zal de ACLO helemaal in het teken staan van de kerst! Kom bij de promotafel daarom genieten van een drankje zonder gerst. Warme chocolademelk, voor je familie en voor jou. Of kom met onze spelletjes meedoen, heel erg gauw!

Naast leuke spelletjes is het ook mogelijk om deel te nemen aan de loterij. Wie weet is de hoofdprijs voor jou, en gaan de prijzen eens niet aan jouw neus voorbij! De ToTo vereist inspanning van je brein, wie zal deze keer de beste zijn? 

Vamiliedag is ook de dag, dat de promoCie de secret santa kaartjes uitdelen mag! Eindelijk is het tijd, dat je favo veraclessers worden verblijd! Met een lief kaartje met berichtje of mooi getekend gezichtje.

Wij van de promocie houden van het kerstfeest, daarom zijn wij al even samen geweest. Met al onze mooie kerstkleding aan, hebben we iets leuks gedaan. Aanschouw hier het resultaat, de promoCie staat 8 december weer voor jullie paraat!