Nieuws

Lustrumreis!

Lustrumreis!

Op dinsdag 14 mei was het dan eindelijk zover. De reis, naar een onbekende...


Lustrumweek 2024!

Lustrumweek 2024!

Het is alweer bijna een maand geleden dat onze lustrumweek heeft plaatsgevonden....

SponsorKliks_lang__2_-removebg-preview.png


De Groenste

Veracles is niet alleen de groenste studenten volleybalvereniging van Groningen, het is ook verreweg de gezelligste! We bieden je alle mogelijkheden op volleybalgebied: van beginner tot Topdivisie niveau, doordeweeks of in het weekend. Wil je een voorproefje van de sfeer die Veracles zo uniek maakt? Neem eens een kijkje bij de foto's. Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je meer informatie of een keer vrijblijvend meetrainen? Neem dan contact op met iemand van de technische commissie!Volleybal

Met zestien damesteams en negen herenteams van Vierde Klasse tot Topdivisie hebben we voor elk wat wils. Bovendien spelen alle Veraclesteams hun thuiswedstrijden tegelijkertijd op het Universitair Sportcentrum tijdens de thuisspeeldagen, en dat is een feest op zich. Op die zaterdagen schreeuwen alle Veraclessers elkaar van vroeg tot laat naar de overwinning, om het feest vervolgens voort te zetten in onze stamkroeg, Café Merleyn of op de ACLO bij de Ballersz. Wil je liever niet in het weekend volleyballen? Ook dan moet je zeker bij Veracles zijn. Veracles heeft vier enthousiaste dames weekcompetitieteams die op woensdag hun wedstrijden spelen. 

Activiteiten

Ook buiten het volleybalveld is er bij Veracles genoeg te beleven! Behalve de maandelijkse borrels in Café Merleyn worden er regelmatig spetterende themafeesten georganiseerd. Verder biedt Veracles een verenigingsweekend, een liftwedstrijd, een wintersport, ons eigen Veracles Beachtoernooi en het Veracles Preseasontoernooi. Ook staan we ieder jaar op de KEI-week. Eigenlijk te veel om hier allemaal te noemen! Dit alles wordt mogelijk gemaakt door het de vele enthousiaste commissies die de vereniging rijk is, nòg een reden om je bij Veracles geen moment te vervelen!