Nieuws

Onze nieuwe vertrouwenscontactpersoon!

Onze nieuwe vertrouwenscontactpersoon!

Sinds de HALV van 18 februari 2024 is Thomas Kuperus aangenomen als nieuw...


Ons Lustrumjaar!

Ons Lustrumjaar!

Lieve groene vrienden, Zoals jullie weten is dit jaar het lustrumjaar van onze...


Hoe hoog en snel spring jij?

Hoe hoog en snel spring jij?

Om te kijken waar jij je nog kunt verbeteren als volleyballer zijn er...

Evenementen

6
mrt
Weekfeest
  • Activiteit
7
mrt
Timesavond
  • Sociaal
  • Sportsbar
9
mrt
Thuisspeeldag
  • Activiteit
  • ACLO Sportcentrum
9
mrt
Feest: Dirty Disney
  • Activiteit
10
mrt
V4 Scheidsrechtercursus
  • Educatief
  • ACLO
SponsorKliks_lang__2_-removebg-preview.png


De Groenste

Veracles is niet alleen de groenste studenten volleybalvereniging van Groningen, het is ook verreweg de gezelligste! We bieden je alle mogelijkheden op volleybalgebied: van beginner tot Topdivisie niveau, doordeweeks of in het weekend. Wil je een voorproefje van de sfeer die Veracles zo uniek maakt? Neem eens een kijkje bij de foto's. Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je meer informatie of een keer vrijblijvend meetrainen? Neem dan contact op met iemand van de technische commissie!Volleybal

Met zestien damesteams en negen herenteams van Vierde Klasse tot Topdivisie hebben we voor elk wat wils. Bovendien spelen alle Veraclesteams hun thuiswedstrijden tegelijkertijd op het Universitair Sportcentrum tijdens de thuisspeeldagen, en dat is een feest op zich. Op die zaterdagen schreeuwen alle Veraclessers elkaar van vroeg tot laat naar de overwinning, om het feest vervolgens voort te zetten in onze stamkroeg, Café de Koffer of op de ACLO bij de Sportsbar. Wil je liever niet in het weekend volleyballen? Ook dan moet je zeker bij Veracles zijn. Veracles heeft vier enthousiaste dames weekcompetitieteams die op woensdag hun wedstrijden spelen. 

Activiteiten

Ook buiten het volleybalveld is er bij Veracles genoeg te beleven! Behalve de maandelijkse borrels in Café de Koffer worden er regelmatig spetterende themafeesten georganiseerd. Verder biedt Veracles een verenigingsweekend, een liftwedstrijd, een wintersport, ons eigen Veracles Beachtoernooi en het Veracles Preseasontoernooi. Ook staan we ieder jaar op de KEI-week. Eigenlijk te veel om hier allemaal te noemen! Dit alles wordt mogelijk gemaakt door het de vele enthousiaste commissies die de vereniging rijk is, nòg een reden om je bij Veracles geen moment te vervelen!