Studentenvolleybal
Groningen

18 augustus: Bedrijventoernooi

Zoals jullie allemaal weten organiseert Veracles dit jaar weer het bekende Beach toernooi op 19 augustus. Naast dit toernooi staat er dit jaar voor de tweede keer ook een bedrijventoernooi op het programma! Het Veracles bedrijventoernooi vindt plaats op vrijdag 18 augustus.

Het Veracles Bedrijventoernooi biedt een leuke en sportieve middag inclusief hapjes, drankjes en een afsluitende borrel in Paviljoen Kaap Hoorn. Tijdens deze activiteiten is er dus de mogelijkheid om je ervaringen te delen en (zakelijke) contacten te leggen in een sportieve informele sfeer.

Het idee is dat er vanaf het einde van de middag gevolleybald gaat worden onder leiding van de Veracles BeachCie in teams van vier personen. Het inschrijfgeld voor een team zal €50,- bedragen en wanneer er een team wordt opgegeven met meer dan vier personen kost dit €10,- per extra persoon.

Heb je zelf een baantje en denk je dat je collega´s zin hebben in een sportieve middag? Of ken je iemand anders met een leuk bedrijfsteam dat mee wil doen? Geef je dan op voor een leuk bedrijfsuitje!

Inschrijven kan via deze link. We hopen jullie te zien 18 augustus!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen