Nieuws

Amysoft Lycurgus in Martiniplaza

Amysoft Lycurgus in Martiniplaza

Yes! De tribunes van Martiniplaza gaan weer open voor volleybalsupporters!

Met de versoepelingen van de coronamaatregelen is het ook weer mogelijk geworden voor Amysoft Lycurgus om volleybalpubliek toe te laten op de tribunes. Om het grote publiek weer naar de wedstrijden te trekken, is Lycurgus begonnen met een nieuwe actie: Het hele seizoen korting op je tickets, met bovendien een ondersteunende bijdrage voor je eigen vereniging! Ook Veracles heeft haar eigen promocode gekregen. Als je deze gebruikt bij de aanschaf van je ticket, krijg je €1 korting op je kaartje en verdien je nog eens €2 voor Veracles. Bovendien krijgt de vereniging wiens kortingscode het vaakst is gebruikt bij aanschaf van een ticket, een gratis volleybalclinic, verzorgd door de Bluearmy! En dat boven op een waanzinnig potje volleybal met veel publiek!

Veracles is in voorgaande jaren vaker met een afvaardiging afgereisd naar Martiniplaza om hier de Groene Hel te laten losbarsten. Op zondag 3 oktober om 15:00 krijgen we hier eindelijk weer de kans voor. Meld je dus snel aan voor dit evenement, dan fiksen wij voor jou een ticket! Hopelijk tot dan!

LET OP! We willen natuurlijk zo veel mogelijk van jullie meenemen naar de wedstrijd, daarom hebben we geen limiet gezet op het aantal aanmeldingen. We houden echter wel in de gaten hoeveel tickets er nog beschikbaar zijn op de tribunes. Als het aantal aanmeldingen het aantal beschikbare plekken dreigt te overstijgen, zullen we de aanmeldingen vroegtijdig sluiten, zodat we tickets voor aangrenzende plaatsen kunnen bestellen.

PS: Bestel je voor jezelf tickets? Dan kan je voor de rest van het seizoen gebruik maken van de Veracles-promocode WA463V. Bewaar deze goed!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen