Nieuws

Beachfestival 2021 groot succes!

Beachfestival 2021 groot succes!

Afgelopen weekend vond het beachvolleybalwinkel.nl Veracles Beachfestival plaats. Op vrijdagavond werd er afgetrapt met het bedrijventoernooi. Bij dit toernooi namen 14 teams van verschillende bedrijven het tegen elkaar op om als eerste te eindigen. Van de slechte weersverwachting was niks terug te zien, want niet alleen bleef het droog en ging de wind iets liggen vlak voor het toernooi, ook kwam het zonnetje nog even om de hoek! Uiteindelijk ging de hoofdsponsor van het toernooi, beachvolleybalwinkel.nl, er vandoor met de prijzen. Nu heb je als beachvolleybalwinkel op een beachtoernooi natuurlijk ook wel een eer hoog te houden, en dat is dus gelukt. Gefeliciteerd mannen!

Op zaterdag vond het Veracles Beachfestival plaats. Hier deden maar liefst 60 duo's aan mee in dames-, heren en mixpoules van verschillende niveaus. Ook op zaterdag was het ons weer gegund: het werd een zomerse dag met een heerlijke temperatuur en bijna geen regen. Met de vrolijk versierde partytent kwam het thema '50 Shades of Color' goed naar voren. Ook had menig duo aan een kleurrijke outfit gedacht: van felgekleurde teamshirts tot een herenduo in rokjes die alle kleuren van de regenboog hadden, niets was te gek! Het toernooi werd afgesloten met een gezellige borrel bij Stadslab, waar al snel pakjes kaarten en dobbelstenen op tafel kwamen en de dag onder het genot van een paar biertjes werd afgesloten.

Aan alle aanwezigen, ontzettend bedankt voor jullie enthousiaste deelname. Ook veel dank aan beachvolleybalwinkel.nl voor het mede mogelijk maken van dit toernooi. We hopen iedereen volgend jaar weer te mogen ontmoeten op het Veracles Beachfestival!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen