Nieuws

Commissie doen bij Veracles

Commissie doen bij Veracles

Misschien volleybal je al een poosje bij Veracles, maar ben je verder nooit heel actief geweest bij de vereniging. Of wellicht ga je straks voor het eerst bij Veracles spelen en wil je meteen mensen leren kennen buiten je team. Wat voor jou ook geldt, bij Veracles kun je op veel verschillende manieren actief worden. Zo kun je ook training geven of scheidsrechter of coach worden. Maar wat er tijdens je studententijd echt niet mag ontbreken, is het doen van een commissie! Wat er nou zo bijzonder is aan een commissie doen bij Veracles? Dat vertellen onze actieve leden Daisy en Stijn je graag!

 

Daisy heeft de afgelopen twee jaar bij de ThuisCie gezeten, die de thuisspeeldagen van Veracles organiseert. Het leukste aan een commissie doen bij Veracles is volgens Daisy toch echt de mensen waarmee je een commissie doet. Zo zijn de mensen uit haar eerste commissie bij Veracles nog steeds haar beste vrienden in Groningen. 

In diezelfde ThuisCie zat ook Stijn. Ook hij vindt het leren kennen van veel mensen het leukste aan commissie doen. Naast de ThuisCie zat Stijn ook in een aantal andere commissies, zoals de Smoelenboek Commissie die jaarlijks de almanak van Veracles maakt, de KEI Commissie die alle Veracles activiteiten in de KEIweek organiseert, en de Feest Commissie die de borrels, feestjes en het legendarische V-weekend organiseert. Dat V-weekend is een weekend wat je ook als nieuw lid absoluut niet mag missen omdat je het er niet alleen heel gezellig gaat hebben, maar er ook al veel Veraclessers kan leren kennen voordat het seizoen begint.

Naast de ThuisCie heeft Daisy afgelopen jaar ook in het DKV-bestuur gezeten, wat gevormd wordt door leden van Donitas, Kroton en Veracles. Dit bestuur is verantwoordelijk voor de organisatie van het DKV-toernooi, een gezamenlijk toernooi dat zich deels op het gras en deels in de zaal afspeelt en waar veel gezelligheid bij komt kijken. Daisy vond het leukste aan het DKV-bestuur dat ze leden van de andere vereniging leerde kennen waar ze ook nog steeds veel mee omgaat.

Zowel Stijn als Daisy raden iedereen aan om een commissie te gaan doen bij Veracles, ook nieuwe leden. Het is volgens hun de beste en meest laagdrempelige manier om jezelf meteen onder te dompelen in de Veracles sfeer.

 

Naast de in dit stuk genoemde commissies zijn er nog een heleboel andere commissies die je kunt doen. Is iets organiseren niet helemaal jouw ding? Wellicht ben je op je plek in de PR Commissie, die zich bezighoudt met de social media, website en merchandise van Veracles. Ook zijn er Technische Commissies die de kwaliteit van de teams, spelers, trainers en coaches monitoren en zich bezighouden met het vullen van de teams. En daarnaast zijn er nog talloze andere commissies! Een overzicht met welke commissies er zijn, vind je hier: https://www.veracles.nl/over-veracles/commissies. Zit er iets voor je bij? Of wil je graag wat meer informatie? Neem dan contact op met iemand van het bestuur! Dat mag door een appje naar een van de bestuursleden of via bestuur@veracles.nl.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen