Nieuws

Corona Update: tot en met 19 januari geen trainingen

Lieve Veraclessers,

 

Naar aanleiding van de toespraak van premier Rutte van 14 december 2020 sturen wij jullie een update over de gevolgen van de nieuwe maatregelen voor Veracles.

 

Trainen

Vanaf morgen, 15 december, mag er niet meer getraind worden. Dat vinden wij, net als jullie, natuurlijk ontzettend jammer, maar veiligheid staat voorop. Verspreid dit nieuws vooral ook naar je teamgenoten of de mensen met wie je deze week zou volleyballen. Er is momenteel nog geen zicht op wanneer er wel weer gevolleybald mag worden, maar de huidige maatregelen zullen in ieder geval tot en met 19 januari gelden. Uiteraard stellen wij jullie er van op de hoogte als we weer kunnen volleyballen.

 

Activiteiten

Met de nieuwe maatregelen zijn wij ook genoodzaakt om het stay-in dinner te annuleren. Hetzelfde geldt voor de cocktailavond van de FC. Momenteel is het niet verstandig om elkaar op te zoeken en geldt het dringende advies om zoveel mogelijk thuis te blijven. De kosten van beide activiteiten zullen niet bij jullie worden afgeschreven. 

 

We hadden liever gehad dat we jullie beter nieuws konden brengen, maar helaas is dat op dit moment niet het geval. We hopen dan ook dat iedereen zich aan de maatregelen houdt, zodat het volgende mailtje een vrolijker bericht zal zijn! Laten we er samen voor zorgen dat we snel weer mogen volleyballen. En blijf elkaar vooral opzoeken op Zoom!

 

Liefs,
Bestuur ‘20-’21
Grønn som Grass

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen