Nieuws

Corona Update: tot en met 19 november geen trainingen

Beste Veraclessers,

 

Wij kunnen ons goed voorstellen dat jullie je afvragen wat de persconferentie van 3 november 2020 betekent voor het volleyballen. Daarom willen wij jullie via deze weg een update geven hierover.

 

Training

Zoals in de persconferentie is aangekondigd, zijn groepslessen niet langer toegestaan en wordt ook het maximale aantal personen waarmee je buiten mag samenkomen, beperkt. De Nevobo heeft naar aanleiding van de nieuwe maatregelen bekend gemaakt dat de trainingen met 4 personen niet meer plaats mogen vinden. Dit gaat in vanaf vanavond 4 november om 22 uur en zal in ieder geval gelden tot en met 19 november. Daarom is er besloten om alle trainingen in deze periode stil te leggen. Hoe het beleid er na 19 november uit gaat zien, kunnen wij nu nog niet zeggen. Zodra wij meer duidelijkheid krijgen, zullen wij jullie daar uiteraard van op de hoogte stellen.

 

ACLO-card

Vorige week hebben jullie een mail ontvangen over de deadline van 14 november voor het aanschaffen van een ACLO-card. We begrijpen dat het misschien zinloos voelt om nu een ACLO-card aan te schaffen maar het is alsnog van belang vanwege de volgende redenen.

 

De ACLO en Veracles staan los van elkaar. Veracles is als sportvereniging bij de ACLO aangesloten. Om te mogen sporten bij de ACLO dien je in het bezit te zijn van een ACLO-card. De ACLO eist dat alle Veraclessers een kaart kopen. Doe je dit niet, dan krijg je van de ACLO een boete die hoger is dan de aanschafprijs van een ACLO-card. Daarnaast is het ook erg belangrijk voor Veracles dat iedereen een ACLO-card koopt aangezien de hoogte van onze subsidies hiermee samenhangt. Schaft niemand dit jaar een ACLO-card aan, dan gaat het aantal uren dat we volgend jaar bijvoorbeeld zalen kunnen huren drastisch omlaag. Dat zou betekenen dat we volgend seizoen ook geen volleybal aan jullie kunnen bieden zoals we graag willen. Natuurlijk willen we dat voorkomen.

 

Tegelijkertijd  gaan wij met de ACLO in overleg over (gedeeltelijke) restitutie van de ACLO-cards voor Veraclessers, maar hier kunnen we op dit moment geen duidelijkheid over geven. Zodra we meer duidelijkheid hierover krijgen vanuit de ACLO zullen we jullie op de hoogte stellen. 

 

V4-scheidsrechterscursussen

Op 22 en 29 november staan de V4-scheidsrechterscursussen gepland. De data van deze cursussen vallen buiten de periode waarin de huidige maatregelen gelden, waardoor we nog niet weten of de cursussen door kunnen gaan zoals gepland. Wij zijn hierover in overleg met ACLO en het Sportcentrum en zullen hier zo snel mogelijk duidelijkheid over geven aan de leden die staan ingeschreven voor de cursussen.

 

Wij hopen jullie voor nu voldoende op de hoogte te hebben gesteld van de huidige stand van zaken. Er is helaas ook voor ons nog veel onzeker. Zodra wij meer weten, stellen wij jullie daarvan op de hoogte. Mochten er toch nog vragen zijn, stel deze dan gerust via bestuur@veracles.nl

 

Houd vol allemaal, wij denken aan jullie!

 

Groene groet, 

 

Bestuur ‘20-’21

Grønn som Grass

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen