Nieuws

DKV-bestuur gezocht!

DKV-bestuur gezocht!

Wil jij met acht anderen een van de grootste toernooien van Noord-Nederland organiseren? Geef dan nu je interesse aan voor het DKV-bestuur! 

Jaarlijks wordt het volleybalseizoen afgesloten met het DKV-toernooi. Het DKV-toernooi is een tweedaags volleybaltoernooi georganiseerd door Donitas, Kroton en Veracles. Op het toernooi worden zowel binnen- als buitenwedstrijden gespeeld. Binnen wordt gespeeld op de niveaus van Derde Divisie tot de Eredivisie. Buiten spelen teams met niveaus t/m de Promotieklasse. Naast het volleybal staat het toernooi ook bekend om de geweldige feestjes en gezelligheid!

Zo'n weekend organiseert zichzelf natuurlijk niet! Het DKV-bestuur, bestaande uit in totaal negen leden van Donitas, Kroton en Veracles, zal ervoor zorgen dat er een fantastisch weekend wordt neergezet. 

Klinkt dit als muziek in de oren? En wil je ervaring opdoen in het organiseren van een groot evenement? Geef dit dan aan via bestuur@veracles.nl of door een appje aan een van de bestuursleden en wie weet organiseer jij het DKV-toernooi in 2022!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen