Nieuws

Even voorstellen: Dames 1

Even voorstellen: Dames 1

Beste groene bondgenoten,

We staan weer gezamenlijk aan de start van een nieuw seizoen. Het begin van een opeenstapeling van groene thuisspeeldagen, borrels, feestjes en andere activiteiten. Voor de toppers die al langer lid zijn: wat fijn jullie weer te zien! Voor de nieuwe groene sterren: welkom bij deze mooie vereniging! Om jullie thuisspeeldagen zo fantastisch mogelijk te maken, hebben we voor dit seizoen extra ons best gedaan om een dames 1 te selecteren die het dak eraf zal stralen in de Groene Hel.

Wat iedereen weet is dat een team valt of staat met een goede trainer/coach. Dit is een persoon die veel van zijn of haar vrije tijd op wilt geven en die in ons geval meer dan vier keer per week energie wil steken in een team van 12 speelsters. Zelfs op zijn of haar vrije zaterdagen. Daarom prijzen wij onszelf zeer gelukkig dat de befaamde Leon Koehorst (Koetje) deze persoon voor ons zal zijn in seizoen 2019- 2020. Ondanks dat Leon behoorlijk stevig in zijn schoenen staat, kan een assistent-trainer toch net dat beetje extra geven. Daarom gaat de olijke Luuk Boone (Loes) de flair en flow toevoegen aan ons sterrenteam. Hopelijk zal dit koehle duo ons veel geluuk brengen dit jaar!

Dan nu, waar u allen op hebt gewacht, het voorstellen van de 12 sterren, de 12 grootheden, de 12 succesnummers. Omdat dit het meest logisch is, zullen we met de belangrijkste positie in het veld beginnen: de middens. Deze drie dames staan namelijk keer op keer in het middelpunt van de Groene Hel. Een groot applaus voor ‘ik kom net uit de puberteit’ teampuppie of Fabi de baby: Fabienne Bouchier (6), de warme(ltse) Snellie Jellie: Ellemijn Warmelts (5) en teamvedette Jente Wieldraaijer (1). Onze teamoma Marleen Mulder heeft terecht besloten dat ze haar solo fitgirl carrière voort wilt zetten, om te kijken waar dit pad (dikke pad) zal eindigen. Wel blijft ze actief binnen ons team in de speciale functie als teampsycholoog (a.k.a. manager).

Daarnaast stel ik u voor aan de dames die twee dingen tegelijk kunnen, namelijk passen en lopen. Een groot applaus voor de echte Vriesin die haar krachten verschuilt achter haar lieve achternaam: Veerle Kisjes (4), de dame die in 2017 al de titel Dramaqueen opeiste: Laura Hamming (2), ons talent die haar eigen liedje kreeg, Lightsaber, Lightsaber, Lightsaber: Renée Houkes (3), onze oppermachtige bestuurder en alleskunner Wijmini: Julia Wijma (8) en natuurlijk de dame die overal bovenuit sneekt, ‘ik loop op wolkjes’: Dorien Dijkstra (10).

Waarschijnlijk heb je ook al wel de meiden gezien die iets minder lengte toebedeeld hebben gekregen, maar die elke wedstrijd met een tempo het veld door razen alsof ze achterna gezeten worden door leeuwen. Dat zijn onze belangrijke setters, zij verdelen de bal over de welpen die maar al te graag willen aanvallen. Een groot applaus voor het blije ei, ‘ik lijk zo lief en schattig met m’n maanoogjes’: Denise Janssen (9) en onze heersende bazin: Chanel Baas (7).

Als laatste hebben we nog de eenzame eenlingen, die in het geheel hun positie representeren en ook nog eens allebei nieuw zijn bij onze prachtige vereniging. Graag nog één keer een daverend applaus voor Jordy, Johnson de libero of Junior Janssen (JJ): Iris Janssen (12) en GoGoGadget Diademi: Demi Pot (11).

Zo, het onmogelijke is zojuist gedaan. De kwaliteiten van Dames 1 2019-2020 zijn samengevat op één A4. Geloof je niet dat wij dit allemaal kunnen? Bluf! Echt niet? Kom kijken dan op zaterdag 19 oktober om 19.30 uur in de Struikhal! 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen