Nieuws

Geen coronaprotocol meer voor binnensport

Geen coronaprotocol meer voor binnensport

Lieve Veraclessers,

Na een seizoen lang volleyballen in kleine groepen, volleyballen met aangepaste regels en helaas ook heel vaak niet volleyballen is het moment waarop we allemaal gewacht hebben daar: we mogen weer volleyballen zonder beperkingen! Dat betekent dat je niet alleen normaal mag volleyballen, maar ook eindelijk weer mag yellen, zingen, high fiven en ga zo maar door! Ook zijn we niet langer beperkt in groepsgrootte en iedereen die wil sporten, mag dus sporten. En na het sporten kun je weer ouderwets pitchers drinken in de Sportsbar! Uiteraard moet je buiten het sporten om nog steeds 1.5 meter afstand houden en mag je bij de Sportsbar met maximaal vier personen aan een tafel zitten, maar dat mag de pret niet drukken!

 

Wat betekent dit voor de ACLO?
Op de ACLO hoef je geen mondkapjes meer te dragen en zijn ook de looproutes komen te vervallen. Daarnaast zijn kleedkamers en douches open en zijn er geen coronaprotocollen meer voor de sportactiviteiten. 

 

Al met al lijkt het erop dat de wereld weer terug begint te keren naar hoe het was voor corona. Laten we hopen dat dit zich zo doorzet! Kijk jij al uit naar de eerste thuisspeeldag?

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen