Nieuws

Geen trainingen meer n.a.v. persconferentie 13 oktober 2020

Lieve Veraclessers,

 

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gehoord tijdens de persconferentie van Rutte vandaag, is het sporten in teamverband op amateurniveau met meer dan vier personen per 14 oktober 22:00 uur niet langer toegestaan. Dit betekent helaas voor ons dat wij niet langer mogen volleyballen. Zowel de wedstrijden als de trainingen zullen vanaf woensdag 14 oktober 22.00 uur dus niet meer doorgaan. De competitie wordt in ieder geval tot en met 10 november stil gelegd. Wanneer hier iets in verandert, zullen wij het jullie uiteraard zo spoedig mogelijk mededelen.

 

Wij willen iedereen vragen om zich ook de komende tijd goed aan de maatregelen te blijven houden (voor de maatregelen, zie deze link). Als we allemaal ons steentje bijdragen, mogen we hopelijk zo snel mogelijk weer volleyballen. Het is natuurlijk erg jammer dat we elkaar nu niet kunnen ontmoeten, maar probeer creatief te zijn en ontmoet elkaar online. Houd de Veracles social media goed in de gaten voor online events. Mocht je leuke ideeën hebben voor online events/activiteiten/challenges, neem dan gerust contact op met het bestuur of de FC! 

 

Naar aanleiding van deze nieuwe maatregelen hebben we besloten om de pasmomenten van de nieuwe kleding van Muta Sport uit te stellen. We kunnen dit helaas niet conform de maatregelen veilig organiseren. Ook is het maken van teamfoto’s nu niet mogelijk, waardoor we de uitgave van het Smoelenboek hebben uitgesteld.

 

We hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben, en we hopen dat we snel weer mogen volleyballen. Stay safe!

 

Groene groetjes,

Bestuur ‘20-’21

Grønn som Grass