Nieuws

Intern Veracles Beachtoernooi!

Intern Veracles Beachtoernooi!

Het Veracles Beachvolleybaltoernooi gaat door!

Goed nieuws! Het Veracles Beachvolleybaltoernooi kan dit jaar toch doorgaan! Vanwege de versoepelingen van de Coronamaatregelen betreft sporten is het mogelijk om toernooien te organiseren. Gezien het kortere tijdsbestek voor de organisatie van het toernooi zal het dit jaar wat kleiner zijn dan vorige edities, maar niet minder gezellig! Dit houdt in dat het dit jaar een intern toernooi is, voor Veraclessers en Veralumni.

Via dit evenement kan je je aanmelden voor het toernooi. De kosten zullen tussen de 15 en de 20 euro liggen per team. Één iemand van het duo dient zich in te schrijven voor het toernooi. Vanwege de schaal van het toernooi zullen dit jaar de teams als volgt worden ingedeeld voor zowel de heren als de dames:

Categorie A (2x2): 3e divisie en hoger
Categorie B (2x2): 2e klasse t/m promotieklasse
Categorie C (2x2): 3e en 4e klasse
Het is ook mogelijk om je in te schrijven in een mix duo. Het is afhankelijk van de belangstelling in hoeverre we dit in een hoge en lage poule gaan indelen.

Inschrijven is mogelijk vanaf zondag 12:00 uur via deze link
Aanmelden kan tot en met zaterdag 15 augustus. Kostenloos uitschrijven kan ook tot en met zaterdag 15 augustus.

Op dit moment gaan wij er vanuit dat het toernooi gewoon door kan gaan, echter is niks zeker in deze tijd, dus is het toernooi volledig onder voorbehoud. Inschrijfgeld zal volledig of deels worden teruggevorderd bij het annuleren van het evenement. Dit hangt af van de kosten die Veracles al voor het toernooi heeft moeten maken.

Vragen? Neem contact op met Jelmer via 06-23529241 of beachcie@veracles.nl

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen