Nieuws

KEI-leider inschrijvingen open van 11 tot 13 mei!

KEI-leider inschrijvingen open van 11 tot 13 mei!

Wil je KEI-leider worden? Schrijf je in van 11 t/m 13 mei! Als KEI-leider ben je mentor van een KEI-groepje en laat je jouw KEI-kinderen al het moois zien Groningen te bieden heeft. Je probeert een goede sfeer en hechte band te creëren en zal daarnaast vragen van je KEI-kinderen proberen te beantwoorden.

 

Wat praktische informatie over het worden van KEI-leider: je kan je alleen of samen met één of twee anderen inschrijven om KEI-leider te worden (je bent dus maximaal met 2 anderen KEI-leider van hetzelfde groepje). Als KEI-leider ben je beschikbaar tijdens de hele KEI-week en niet alleen tijdens de evenementen. De KEI-week loopt dit jaar van 15 tot 19 augustus. De vrijdag voorafgaand aan de KEI-week (12 augustus!) volg je een training waar je allemaal tips en tricks meekrijgt om voorbereid aan de KEI-week te beginnen.

 

In ruil daarvoor krijg je gratis toegang tot alle evenementen van de KEI-week en staat je een onvergetelijk week te wachten. Wie wil zijn/haar eigen KEI-week nou niet dunnetjes overdoen? 

De inschrijvingen zijn maar een beperkt aantal dagen open, dus zet het in je agenda! 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen