Nieuws

Landskampioen Anlene van der Meer naar Veracles!

Landskampioen Anlene van der Meer naar Veracles!

LANDSKAMPIOEN ANLENE VAN DER MEER NAAR VERACLES!

 

G.S.V.V. Veracles Groningen heeft als studentenclub diagonaalspeelster en kersverse landskampioene Anlene van der Meer vast kunnen leggen voor seizoen 2023-2024. 

Als een van de topspeelsters uit de Nederlandse competitie, uitkomend voor landskampioen VC Sneek, voegt Anlene zich bij de groenste studentenclub in Groningen. Anlene kiest er komend jaar voor om afstuderen, werken en volleyballen te combineren. Ondanks dat ze de stap vanuit de eredivisie naar de topdivisie maakt, wil ze zich blijven ontwikkelen als volleybalster en verwacht dit te kunnen doen bij Veracles. Voor Anlene zal het een weerzien zijn met onder andere Sanne de Ruiter, Wies van Solkema en trainer/coach Paul Oosterhof, waarmee ze bij VC Sneek al samenspeelde en werkte. 

De staf van Veracles is blij met deze topspeelster in de selectie en zegt hierover het volgende: "Anlene is met haar fysieke kracht, hoge en harde spel een enorme kwaliteitsimpuls voor de selectie. We verwachten dat ze niet alleen binnen, maar ook buiten het veld belangrijk kan zijn voor het team. Haar kennis en ervaring m.b.t. volleybal specifieke krachttraining bijvoorbeeld.”

Anlene zelf zegt het volgende over haar komst naar Veracles: "Ik kijk mega uit om volgend jaar in het groen te spelen voor Veracles. De sfeer binnen de club is erg fijn en het team is erg gedreven om beter te worden. Komend seizoen lekker op ‘t fietsje naar de sporthal en knallen in de 'Groene Hel'."

 

 

Foto: Romy Postma fotografie

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen