Nieuws

Lustrumterugblik van Marnix!

Lustrumterugblik van Marnix!

Lustrumjaar 2018/2019, dat is ook weer even geleden.. Wàt een jaar om bij de vereniging te komen wel! Ik weet nog goed dat ik als broekje koste wat kost bij alle evenementen van Veracles aanwezig wilde zijn en in een lustrumjaar zijn dat er nogal wat. Tot mijn grote verdriet kon ik helaas niet mee op de lustrumreis dat jaar omdat ik werd geopereerd aan mijn schouder, anders was ik hoe dan ook meegegaan. Als ik mijn Veraclesvrienden mag geloven zou dat een van hun allermooiste ervaringen bij Veracles zijn geweest. Des te meer reden om dit jaar dan ook aan de knoppen te hebben gezeten op het moment dat de inschrijvingen open gingen, deze ga ik zeker niet missen.

 

Toen Veracles 50 jaar werd, was er een groot feest in Het Pakhuis waar ik mijn team beter heb leren kennen dan eigenlijk nodig was. Heel gaaf om ook dit afgelopen diesfeest weer terug te keren naar Het Pakhuis, voelde alsof de cirkel weer even rond was. Verder is een kleine persoonlijke anecdote over de lustrumweek misschien wel op zijn plaats:

 

Op de eerste dag van de lustrumweek vond er meteen een knaller van een evenement plaats; namelijk het schuimfeest. Tot op de dag van vandaag ben ik nog nooit zwaarder naar de tering geweest dan op het schuimfeest van de lustrumweek. Ik denk dat er zo'n anderhalve beruchte "Teleporter" in mij is verdwenen die avond en er zijn ook zeer gênante foto's van mij gemaakt met bierbuik in zwembroek. Die avond wist ik ook niet meer de weg naar huis te vinden en is Marieke nog in paniek achter mij aan gefietst toen mijn live locatie aantoonde dat ik naar de IKEA was gefietst. Dit is gevaarlijk terrein voor spelers uit heren Bier. Hoe ik uiteindelijk de weg naar huis heb gevonden zal voor altijd een mysterie blijven. Ik kwam de volgende dag dan ook aan op de sportdag toen het al afgelopen was. Wel nog gure verhalen gehoord, wist ik natuurlijk niks meer van.

 

Mocht er weer een dergelijk schuimfeest plaatsvinden aankomende lustrumweek en zie je mij met een verdacht rood drankje in de hand, zorg dan a.u.b. dat Marieke mij thuisbrengt. Dank.

 

Groene smikkels,

 

Marnix

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen