Nieuws

Sollicitaties voorzitter geopend!

Sollicitaties voorzitter geopend!

Wil jij komend jaar als voorzitter samen met zes andere bestuursleden een jaar lang de mooiste vereniging van Groningen besturen? Solliciteer dan nu!

Als voorzitter ben je het gezicht van de vereniging en eindverantwoordelijke van het bestuur. Je hebt een coördinerende en controlerende rol. Het is belangrijk om zo goed mogelijk overal van op de hoogte te zijn, zodat jij je bestuursleden kan helpen en bijstaan waar nodig. Daarnaast leid je de bestuursvergaderingen en de algemene ledenvergaderingen.

Solliciteer voor de functie voorzitter door een mail te sturen met je motivatie en CV naar bestuur@veracles.nl t/m 27 maart. Sollicitaties voor andere functies gaan later in het jaar open. 

Twijfel je nog of je wilt solliciteren of denk je na over een andere functie? Deze week zal huidig voorzitter Bente in de stories van de besloten Instagram pagina haar bezigheden als voorzitter vloggen waar je ook je vragen mag stellen. Daarnaast mag je altijd eens met huidig voorzitter Bente praten over het bestuur en al je vragen stellen! Ze vertelt je graag over haar functie. Je kunt haar bereiken via voorzitter@veracles.nl of via 06-33372723. Bovendien kun je de brochure met informatie over het bestuur online vinden via onderstaande link.

https://www.veracles.nl/mijn-veracles/documenten/overige-documenten/bestuurs-en-commissieinteresse

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen