Nieuws

V-weekend 2022: guur in de schuur!

V-weekend 2022: guur in de schuur!

Menig Veraclesser kijkt er het hele jaar naar uit: V-weekend! Afgelopen weekend was het weer zover en reizigden we met ruim 60 Veraclessers af naar het mooie Bakkeveen voor een weekend groene gezelligheid!

De vrijdagavond knalden we er meteen in met de cantus in het thema: guur in de schuur! Tijdens deze cantus zijn er niet alleen vele pilsjes genuttigd en keeltjes schor gezongen, ook werden de nieuwe leden die mee waren aan alle andere leden voorgesteld. Na afloop van de cantus werd het feestje nog tot in de late uurtjes doorgezet, althans, door de overlevenden van de cantus.

De volgende dag moest iedereen weer fit zijn, want in de ochtend werden alle aanwezigen het bos ingestuurd tijdens de vossenjacht! Voor velen was dit een educatieve activiteit, omdat we leerden dat vos voor 'vreemd opvallend schepsel' stond. Voor anderen was het vooral keihard werken omdat ze door verkeerde instructies een paar kilometer te ver doorliepen.
In de middag gingen we door met de zeskamp. Hier werd onder andere blind volleybal en flunkybal gespeeld, maar ook een stormbaan mocht niet ontbreken. 
Toen de avond viel, waren de meesten, wellicht dankzij de hamburgers en patat, inmiddels weer hersteld van hun kater en dus werd er opnieuw gedanst en gezongen totdat het bedtijd was.

We mogen wel concluderen dat V-weekend weer een zeer geslaagd weekend was! Dankzij het mooie weer, dankzij de leuke Veraclessers en bovenal dankzij de FC, die de organisatie van het weekend op zich nam en alles tip-top in orde had. Tot volgend jaar, dan hopen we ook jou op V-weekend te zien!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen