Nieuws

Veilingitems gezocht!

Veilingitems gezocht!

De Veracles veiling komt eraan. Dit grote en gezellig Veracles evenement zal plaatsvinden op de Veracles publiekdag op 1 april. De veiling zal na de wedstrijd van IBM Client Innovation Center Benelux/Veracles Dames 1 aanvangen. Om de veiling een succes te maken hebben we van ieder team twee items nodig die geveild gaan worden. Denk hierbij aan ludieke diensten, creatieve teamdates of individuele gunsten. 

Met het geld dat we ophalen hebben we een aantal doelen voor de vereniging. Vijftig procent van de opbrengst zal naar de viering van het 50-jarig bestaan van Veracles in 2018 gaan. De andere helft van de opbrengst wordt verdeeld over de muziekbox en de Actieve Ledendag. Er zal een muziekbox worden aangeschaft die we kunnen gebruiken voor de thuisspeeldagen. Daarnaast zal er een gedeelte beschikbaar worden gemaakt voor de Actieve Ledendag van dit jaar. 

We hopen dat iedereen het idee snapt, bij vragen kun je altijd mailen. De twee veilingitems per team dienen voor 22 maart gemaild te worden naar voorzitter@veracles.nl

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen