Nieuws

Veracles blijft ongeslagen!

Lees hieronder over de wedstrijd van Dames 1 (via: Vizier op Volleybal):

‘IBM Client Innovation Center Benelux Veracles tegen Apollo 8 Dames 2 leek qua set verloop wel een déjà vu van de wedstrijd in Borne. Toen won Veracles met 2-3 nadat ze een 2-0 achterstand via 28-30 in de vierde set hadden weggewerkt en de vijfde set voor zich beslisten.

Gisteren in Groningen lag hetzelfde draaiboek aan de 3-2 zege van de thuisploeg ten grondslag. De gasten uit Borne wonnen de eerste twee sets met 24-26 en 20-25 en konden daarna de trekker niet overhalen en de Groningers de eerste nederlaag in dit seizoen bezorgen.

Veracles won met ruim verschil de derde set (25-14) en had in de vierde wederom aan twee punten verschil in de verlenging van de set (26-24) genoeg voor een beslissende vijfde set. Die wonnen ze met 15-9.

Koploper Veracles staat nu op 16-66, Wevo heeft 16-55, Krekkers 16-50 en Apollo 8 bezet de vierde plaats met 16-24.’