Nieuws

Veracles DS 1 verliest van US DS 2

Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor een thuiswedstrijd tegen US dames 2. Na ons nipte verlies donderdag tegen Fast waren we erop gebrand om vandaag de punten in Groningen te houden. Eerder dit seizoen verloren we met 3-2 van US, dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden.

We begonnen niet scherp aan de wedstrijd en maakten veel eigen fouten. Omdat we ook weinig serve druk konden leveren ging de eerste set met 22-25 naar US. In de tweede set bleven we veel fouten maken en kwamen we moeilijk tot scoren. Dus ook deze set moesten we met 22-25 naar US laten gaan. In de derde set gingen we beter serveren en mede hierdoor bleven we de hele set op een voorsprong. Een paar mooie aanvallen op midden zorgden ervoor dat we deze set met 25-23 naar ons toe wisten te trekken. We konden dit helaas niet vasthouden in de vierde set en kwamen op een 8-12 achterstand. Door een mooie serve serie van Annemarie wisten we weer gelijk te komen. Maar door veel eigen fouten ging deze set met 18-25 alsnog naar de dames uit Amsterdam en verliezen we deze wedstrijd met 1-3.

Aankomende zaterdag mogen we afreizen naar Denekamp voor een wedstrijd tegen Devoko. Zij staan momenteel vierde op de ranglijst en twee punten boven ons. We hopen dus alle punten mee te nemen naar Groningen!