Nieuws

Verslag activiteiten Februari

Verslag activiteiten Februari

Februari is net over de helft en we hebben met Veracles al een hoop activiteiten mogen beleven. 

Het begon 6 februari met het blessurespreekuur verzorgt door Marsha Westerhof van fysiotherapie Medisupport. Het idee was dat je daar terecht kon met vragen over blessures die het trainen of het spelen van wedstrijden belemmeren. Marsha beoordeelde de blessure en gaf advies over op welke wijze je zo spoedig mogelijk weer de training en/of wedstrijd kon hervatten. Dit alles was een pure service van Medisupport, zonder dat er kosten aan verbonden waren. Uiteraard is dit hartstikke fijn en willen we via deze wijze Marsha hartelijk bedanken! 6 maart is er wederom een blessurespreekuur, laat van te voren even weten of je komt en wat de problemen zijn, dan kan Marsha zich voorbereiden

Op 11 februari was er een succesvolle thuisspeeldag. Veel teams wonnen hun wedstrijd en als klap op de vuurpijl sleept IBM Client Innovation Center Benelux een 3-1 overwinning en daarmee 3 punten uit het vuur. Daarna was er pure tokkie-escalatie op het feestje in Mesacosa, al bleek het wel moeilijk om de goede sjaal mee terug te nemen. 

14 februari was er liefde voor de weekdames. Op Valentijnsavond speelden ze hun wedstrijden in Selwerd, met wisselend succes. Zeker was wel dat er goed aangemoedigd is, waarbij onze stemmen die van Donitas luidkeels overtroffen. 

17 februari staat het ACLO gala op het programma. Het eten bij Wereldgeluk zal verplaatst worden naar een andere datum. Verder hebben we 28 februari nog een eindemaandsborrel, genoeg om je op te verheugen dus!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen