Nieuws

We gaan weer volleyballen!

We gaan weer volleyballen!


Hé Veraclessers!

Er mag weer buiten getraind worden! Vanuit de ACLO zijn er drie grasvelden beschikbaar waarop we vanaf volgende week maandag (8 juni) kunnen trainen. De veldjes worden gedeeld met Donitas en Kroton, waardoor wij niet al onze teams op vaste uren kunnen laten trainen. Veracles mag trainen op maandag en dinsdag in blokken van anderhalf uur. In totaal hebben we 16 trainingen per week beschikbaar, voor max 8 mensen per veld (zie trainingsschema op site). 

Om deze reden hebben we ervoor gekozen dat leden zich moeten inschrijven om te trainen. Je schrijft je in per 6-8 personen. Trainen gebeurt via het protocol wat je vindt op de site. Het is de bedoeling dat je je strikt aan deze regels houdt. Er is een aclo trainer aanwezig op de velden die hierop toeziet. Het protocol vind je via deze link.

Voor de trainingen hebben we geen verenigingstrainers ingedeeld. Wanneer je een trainer wil op jouw gereserveerde trainingstijd moet je deze dus zelf regelen. Voor ons als bestuur is het ook nog onzeker hoe het allemaal zal lopen. De eerste week zullen we kijken hoe deze manier van trainen en reserveren verloopt, daarna zullen er eventuele aanpassingen plaatsvinden. 

Het is belangrijk om te weten dat wij de aanwezigen per veld moeten registreren (opgelegd vanuit de Aclo). Vul bij de reservering de namen van de leden in die komen trainen. Er mogen maximaal 8 mensen per veld trainen (dit staat ook in het protocol), boek alleen een tweede veld erbij als het eerste veldje ook echt vol is. Uiteraard mogen er geen personen wisselen tussen de velden, dus maak van tevoren een indeling qua spelers per veld als je meerdere velden hebt gereserveerd. De verdere regels zijn de vinden in het protocol. Lees het protocol goed door voor je gaat trainen. We verwachten dat iedereen die gebruik maakt van de velden zich hieraan houdt.

Verloop van de inschrijvingen:
Iedere zaterdag zullen de inschrijvingen open gaan voor de week erna. Per week zijn er dus nieuwe inschrijvingen. Per team mag je max 2 velden per week reserveren.
Op de site is alvast een evenement aangemaakt voor de trainingen van komende week. Per veld en tijd kan je een ticket aanklikken die je wil reserveren. Verdere informatie over het inschrijven vind je bij het evenement.
Inschrijven mogelijk vanaf zaterdag 6 juni 13:00 uur tot en met zondag 7 juni 20:00

Met vragen of opmerkingen kan je terecht bij Jet via voorzitter@veracles.nl of 0637409053

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen