Nieuws

We pakken groots uit: 10 april Publieksdag met silent disco!

We pakken groots uit: 10 april Publieksdag met silent disco!

Lieve Veraclessers,

 

Op 10 April is de grootste thuisspeeldag van het jaar: de Veracles Publieksdag! Om dit groots te vieren hebben de ThuisCie en de FC flink uitgepakt om jullie een hele leuke dag te bezorgen, met als thema: Cocktailglas vol, disco in je wereldbol! We hebben dan ook een mooi programma voor jullie samengesteld.

 

VERACLESSERS VINDEN LINKJES EN ANDERE INFORMATIE GEDURENDE DE PUBLIEKSDAG HIER!

 

Dag: vanaf 13.00 uur fietsen spuiten, om 15.30 uur Geoguessr!
Allereerst gaat de ThuisCie weer fietsen spuiten! Altijd al zo’n mooie groene stalen ros gewild om als trotse Veraclesser door de straten van Groningen te manoeuvreren? Meld je dan aan via dit evenement! Er zijn 2 locaties waar jij je fiets kan laten spuiten, de locaties staan in de namen van de tickets aangeven, dus kies voor de ticket op de voor jou meest wenselijke locatie. Het fietsen spuiten zal plaatsvinden tussen 13.00 en 14.30 uur. Om te voorkomen dat er veel Veraclessers op één plek tegelijkertijd zullen zijn, krijg je tijdig te weten op welke tijd jij binnen die periode verwacht wordt. Het is belangrijk dat je er echt op die tijd bent, zodat wij drukte kunnen voorkomen, dit vanwege corona. Inschrijven voor het fietsen spuiten kan tot en met donderdag 8 april via deze link.

 

Om 15.30 uur gaan we Geoguessr spelen. Ben jij nou altijd geweldig geweest in topografie? Dan is dit jouw moment om dat te laten zien! Ook als je niet zo goed bent in topografie, is dit een heel leuk spel. Wie weet, misschien verbaas je ons allemaal wel met je kennis!

 

Avond: vanaf 21.00 uur silent disco en cocktails!
Om 21:00 uur is er een online silent disco! Hier kun jij je hele huis voor uitnodigen om aan mee te doen. Per persoon betaal je €7,50 voor een koptelefoon waarmee iedere Veraclesser in zijn of haar eigen huis kan feesten! Daarnaast stellen wij voor de dorst cocktailpakketten samen voor jullie! Een pakket kost in totaal 40 euro en is genoeg voor 4 personen. Je hebt keuze uit maar liefst 3 verschillende pakketten: sex on the beach, tequila sunrise en mojito. Per huis schrijft één persoon zich in voor de silent disco en eventueel een cocktailpakket, omdat er per huis ook een zender nodig is. Aanmelden voor de silent disco kan tot en met 29 maart via deze link.

 

We hopen jullie allemaal bij de Publieksdag te zien verschijnen!

 

Groene groetjes van de ThuisCie en de FC

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen