Nieuws

Word vrijwilliger bij Bevrijdingsfestival Groningen!

Eindelijk is het zo ver… Bevrijdingsfestival Groningen, een van de grootste festivals van Nederland, gaat weer live! Na twee jaar niet op de drafbaan te hebben gestaan, kijken we er enorm naar uit om samen met jullie een fantastisch festival neer te zetten.


Wij zoeken jullie!
Dat betekent dat we op zoek zijn naar de toppers van jullie vereniging. Want zonder jullie hulp is er geen Bevrijdingsfestival 2022!


We zoeken vrijwilligers die samen met ons de schouders eronder willen zetten om ook van deze editie een groot succes te maken. Naast veel gezelligheid is er ook dit jaar weer een vergoeding te verdienen voor jullie verenigingspot. Ook is het mogelijk om via zichtbaarheid achter de barren, digitaal en op de schermen jullie vereniging in ‘the spotlight’ te zetten. Maar bovenal is het natuurlijk te gek om onderdeel te zijn van de organisatie van dit impactrijke festival!

 

Concreet
We zoeken enthousiaste aanpakkers die 5,6 en/ of 7 mei inzetbaar zijn tussen 11.00 en 02.00 uur. Samen bepalen we de werkzaamheden en stellen we een werkrooster op. Meer informatie over de vergoeding vind je hier. Beschrijvingen van de functies vind je hier.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen