Extra Algemene Ledenvergadering

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur 2022-2023: ''Viridi Unitum''
Datum en tijd
2 apr. 2023 15:00 - 18:00
Locatie
Meetingroom, ACLO Sportcentrum

Extra Algemene Ledenvergadering

Beste Veraclessers,

Op zondag 2 april zal er een Extra Algemene Ledenvergadering (EALV) plaatsvinden in de Meetingroom op de ACLO (zaal in de Sportsbar). Tijdens de EALV zal er een belangrijk stuk besproken worden, namelijk een beleidsplan over de vergoeding van externe trainers van hoogspelende teams. 

De aanvang is om 14:30 uur en de vergadering zal starten om 15:00 uur. Om de vergadering bij te wonen, klik je op aanmelden. Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 2 april om 13:00 uur. Wil je wel je stem laten horen, maar kun je er helaas niet bij zijn? Zorg dan dat je iemand machtigt om voor jou te stemmen (stemmen doe je bijvoorbeeld op goedkeuring van verslagen. Wie stemt, heeft inspraak!). Dit kun je doen door uiterlijk zaterdag 1 april een mailtje te sturen naar secretaris@veracles.nl. Onthoud wel, elk lid mag maar door één ander persoon gemachtigd worden.

Vanaf uiterlijk 26 maart zullen alle officiële stukken op de site te vinden zijn onder Mijn Veracles > Documenten > Officiële Stukken > Officiële stukken seizoen 2022-2023. Mocht je de stukken graag uitgeprint willen ontvangen, laat dit dan uiterlijk donderdag 30 maart weten door een mailtje te sturen naar secretaris@veracles.nl. Daarnaast mogen ook spel- en stijlfouten in de notulen van de HALV van 12 maart 2023 gemaild worden naar onze secretaris.

Graag tot dan!

Bestuur '22-'23
Viridi Unitum 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien