Extra Algemene Ledenvergadering

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur 2023 - 2024 'Vince il Verde'
Datum en tijd
9 jun. 2024 12:30 - 17:00
Locatie
Meetingroom, ACLO Sportcentrum

Extra Algemene Ledenvergadering

Lieve Veraclessers, 💚

Zondag 9 juni zal de Extra Algemene Leden Vergadering (EALV) plaatsvinden in de Meetingroom op de ACLO (de zaal in de Ballersz). Tijdens de EALV zullen een aantal belangrijke zaken besproken worden. Zoals het wijzigen van het boetereglement en het huishoudelijk reglement, het aanstellen van de trainer/coach Dames 1 en er zal gestemd worden over een naheffing van de contributie. Daarnaast krijg je updates over de financiële zaken, de doelstellingen van het bestuur en een evaluatie van de technische commissies. Alle leden zijn van harte uitgenodigd, je hoeft dus geen actief lid te zijn om de EALV bij te wonen.

De inloop is vanaf 12.30 uur en de vergadering zal starten om 13.00 uur. Om de vergadering bij te wonen, meld je je aan via de site onder Over Veracles > Evenementen > Extra Algemene Ledenvergadering. Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 9 juni 11.00 uur. Wil je wel je stem laten horen, maar kun je er helaas niet bij zijn? Zorg dan dat je iemand machtigt om voor jou te stemmen. Stemmen doe je bijvoorbeeld op goedkeuring van verslagen of wijzigingen. Wie stemt, heeft inspraak! Dit kun je doen door uiterlijk zaterdag 8 juni een mail te sturen naar secretaris@veracles.nl. Onthoud, elk lid mag door maar één andere persoon gemachtigd worden. Bestuursleden mogen niet gemachtigd worden.

Vanaf uiterlijk 2 juni zullen alle officiële stukken op de site te vinden zijn onder Mijn Veracles > Documenten > Officiële Stukken > Officiële stukken seizoen 2023-2024. Mocht je de stukken graag uitgeprint willen ontvangen, laat dit dan uiterlijk dinsdag 4 juni weten door een mail te sturen naar secretaris@veracles.nl. Daarnaast mogen ook spel- en stijlfouten in de notulen van de HALV van 18 februari 2024 gemaild worden naar onze secretaris.

Graag tot dan! 💚

Liefs,

Bestuur ’23 – ’24
Vince il Verde

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien