Nachttoernooi

Over dit evenement

Categorie
Toernooien
Organisator
Bestuur 2023 - 2024 'Vince il Verde'
Datum
5 jul. 2024

Nachttoernooi

Dit jaar is het weer zover: het Veracles Nachttoernooi! Voor de nieuwkomers onder ons: dit is hét zomerse volleybalevenement waar de echte nachtbrakers onder de Veraclessers samenkomen. In de late uurtjes wordt er fanatiek gevolleybald, met gemengde teams die variëren van hoog tot laag en van man tot vrouw. Het doel? Niet alleen om te winnen, maar vooral om nieuwe mensen te ontmoeten en samen een geweldige tijd te hebben!

Op vrijdag 5 juli vindt het nachttoernooi plaats in sporthal De Brug. De wedstrijden beginnen om 22:00 uur en duren tot ongeveer 01:00/02:00 uur 's nachts. Tussen de wedstrijden door kun je je vermaken met allerlei leuke spelletjes. En als de laatste bal is geslagen, is het feest nog lang niet afgelopen: in de kantine wordt een ouderwets feestje gevierd en maken we de winnaars bekend. Uiteraard zijn er snacks en drankjes om de energie op peil te houden.

De kosten voor deelname bedragen tussen de 5 en 10 euro per persoon. Dit evenement wil je niet missen! Schrijf je snel in via onze website. De inschrijvingen zijn open van 12 tot 20 juni. Wil je je toch afmelden? Dat kan kosteloos tot en met 30 juni.

Bij zijn is meemaken! Tot op het Nachttoernooi!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien