Clubactie WK 2022: Koop kaartjes en spek de clubkas van Veracles!

Over dit evenement

Categorie
Activiteit
Organisator
Bestuur 2021-2022 "Virescit Lux"
Datum
23 sep. - 15 okt. 2022
Locatie
Gelredome Arnhem

Clubactie WK 2022: Koop kaartjes en spek de clubkas van Veracles!

Lieve Veraclessers,

Komend seizoen mag Nederland voor het eerst in de geschiedenis een Wereldkampioenschap Volleybal organiseren: Van 23 september t/m 15 oktober 2022 wordt in Nederland en Polen het WK Volleybal voor vrouwen gespeeld. Daar moet je natuurlijk bij zijn! Voor de kaartverkoop heeft de Nevobo een clubactie opgezet: Koop WK kaarten met de unieke code en spek de clubkas van Veracles!

Met deze actie sla je twee vliegen in één klap: samen met je clubgenoten, familie en/of vrienden ben je getuige van het grootste volleybalfeest ooit in Nederland én daarmee vullen jullie ook nog eens de clubkas van Veracles. Bekijk hier het programma van de Volleybaldames voor 2022.

Bestel je WK kaartjes via deze link om Veracles te steunen

Hoe werkt de clubactie?
Via onze social media kanalen verspreiden we onze unieke clubcode. Door op die link te klikken, kom je direct in de WK-ticketshop terecht. Vervolgens kun je je bestelling plaatsen en heb je jezelf verzekerd van een plek op de tribune! Bijkomend voordeel voor Veracles: ieder ticket dat gekocht wordt via onze clubcode wordt geregistreerd. De WK-clubactie loopt tot 1 augustus. Aan het einde van de rit wordt de balans opgemaakt. Op basis van het totaal aantal verkochte kaarten wordt een x bedrag aan onze vereniging uitbetaald. Mocht je benieuwd zijn naar de bijbehorende staffel, zo ziet ‘ie eruit:

Tussen de 50 en 99 tickets:  €50 voor de clubkas

  • Tussen de 100 en 199 tickets: €150 voor de clubkas
  • Tussen de 200 en 349 tickets: €400 voor de clubkas
  • Tussen de 350 en 499 tickets:  €1000 voor de clubkas
  • Tussen de 500 en 999 tickets:  €1750 voor de clubkas
  • Boven de 1000 tickets:  €4000 voor de clubkas

Steun Veracles en (ver)koop zoveel mogelijk WK-tickets
Je hebt tot 1 augustus de tijd om zoveel mogelijk WK-ticket te (ver)kopen. Trommel dus al je teamgenoten, vrienden en familieleden op voor een dagje topvolleybal en vraag hen om de bestellink te gebruiken én ook te delen met mensen in hun netwerk! Belangrijk om te weten: iedereen kan tickets bestellen met gebruik van onze clubcode.

Win een clinic van de Volleybaldames

Mocht je nog niet genoeg goede redenen hebben om nu WK-tickets te (ver)kopen dan trekt deze je ongetwijfeld over de streep: onder alle clubs die deelnemen aan de actie wordt één clinic van de staf en enkele speelsters van de Volleybaldames verloot! De clinic wordt gepland in het seizoen 2022-2023. 
 

Laten we samen in actie komen om zoveel mogelijk (groene) Oranje supporters op de tribunes te krijgen én een mooi bedrag voor de clubkas te verdienen!   

 

Liefs,

Bestuur '21-'22 Virescit Lux

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen