Extra Algemene Ledenvergadering

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Activiteit
Organisator
Bestuur 2020-2021 "Grønn som Grass"
Datum en tijd
18 apr. 2021 13:00 - 17:00

Extra Algemene Ledenvergadering

Beste Veraclessers,

Op zondag 18 april zal de Extra Algemene Ledenvergadering (EALV) plaatsvinden! Tijdens de vorige twee ALV's is er uitgebreid gesproken over de wensen rondom een nieuw contributiestelsel. Tijdens deze EALV zal er gestemd worden op het nieuwe contributiestelsel. Wil jij hier je stem over laten horen, zorg dan dat je erbij bent! Alle leden van Veracles zijn van harte uitgenodigd en je hoeft dus geen actief lid te zijn om op de EALV te komen. Om herhaling van discussiepunten te voorkomen, adviseren wij iedereen om goed de notulen van de vorige twee ALV's door te lezen. 

Vanaf 11 april zullen alle officiële stukken op de site te vinden zijn onder Mijn Veracles > Officiële stukken > Officiële stukken seizoen 2020-2021. Mocht je de stukken graag uitgeprint ontvangen, laat dit dan uiterlijk 15 april weten via een mailtje aan secretaris@veracles.nl.

De EALV zal om 13.00 uur van start gaan. Vanwege de huidige coronamaatregelen zal de EALV deze keer online plaatsvinden. Meld je uiterlijk 17 april 20.00 uur aan via dit evenement. Je zult op 18 april een mail ontvangen met daarin de link naar de EALV.

Wil je wel je stem laten horen, maar kun je er echt niet bij zijn? Zorg dan dat je iemand machtigt. Dit doe je uiterlijk 17 april via een mailtje naar secretaris@veracles.nl. Onthoud wel, elk lid mag maar door één ander persoon gemachtigd worden.

Graag tot dan!

 

Bestuur '20-'21
Grønn som Grass

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien